Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Μιλάει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Στην επιτροπή PEGA την Τρίτη

Νίκος Ανδρουλάκης: Μιλάει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Στην επιτροπή PEGA την Τρίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής PEGA, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μιλήσει την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 10:00. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής PEGA, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μιλήσει την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 10:00.

Ο ίδιος θα εκπροσωπήσει τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες κατά την ακρόαση του Επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνου Μενουδάκου και του Επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Χρήστου Ράμμου.

Στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ο κ. Ανδρουλάκης θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου JURI, η οποία κατόπιν αιτήματός του θα εξετάσει αν η παρακολούθηση της ΕΥΠ παραβίασε τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.