Ελλάδα

Σταύρος Μπαλάσκας στο pagenews.gr: Τι δήλωσε για το δυστήχημα στα Τέμπη

Σταύρος Μπαλάσκας στο pagenews.gr: Τι δήλωσε για το δυστήχημα στα Τέμπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Διαδίκτυο

Με τον αστυνομικό αναλυτή επικοινώνησε το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου σχετικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη

Πραγματική τραγωδία εκτιλύχθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση επιβατικού με το εμπορικό τρένο. Με τον αστυνομικό αναλυτή επικοινώνησε το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου για την εικόνα και τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο αστυνομικός αναλυτής κ. Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε τα εξής: “Η πολυετής ολιγωρία του κράτους να εξοπλίσει τους σιδηρόδρομους με τα τεχνικά μέσα τα οποία εδώ και δεκαετίες έχει προμηθευτεί απέβη μοιραία για σχεδόν 50 συμπολίτες μας”. Συνέχισε λέγοντας για την παρέμβαση Ντογιάκου τα εξής: “Προμηνύει βαριές ποινικές ευθύνες και το ατύχημα καταλογίζεται σε ανθρώπινο λάθος.”.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ενημέρωση των συγγενών

Οι οικείοι και συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας της Hellenic Train, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα προκειμένου να ενημερωθούν για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

  • 2410683175 (διεύθυνση αστυνομίας Λάρισας)
  • 2410683176 (διεύθυνση αστυνομίας Λάρισας)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments