Lifestyle

Εγκυμοσύνη – Ιωάννα Μαλέσκου: Την έχει κάνει «σπιτόγατα»

Εγκυμοσύνη – Ιωάννα Μαλέσκου: Την έχει κάνει «σπιτόγατα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε γνωστό στο κοινό της το φύλλο του μωρού που θα φέρει στον κόσμο

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε φέτος συνειδητά να απέχει επαγγελματικά από την τηλεόραση και όσο κι αν αυτό ήταν αρχικά ακατανόητο, είχε την ευτυχή εξήγηση του: η παρουσιάστρια προτίμησε να δημιουργήσει οικογένεια. Πλέον διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρον την εγκυμοσύνη της και όπως αποκάλυψε είναι αρκετά «σπιτόγατα». Αποφεύγει τις εξόδους και προτιμά να περνά χαλαρές στιγμές στο σπίτι της, διαβάζοντας βιβλία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες όπου χαλαρώνει στο σπίτι της και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Στο σπίτι μας έχουμε σκυλάκια και μια “σπιτόγατα”. Εσείς, τα νεάκια σας;;», αναφέρει στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η παρουσιάστρια μέσα από τα social media μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και όπως έχουμε δει την περίοδο της εγκυμοσύνης το έχει ρίξει στη μαγειρική. Η Ιωάννα Μαλέσκου μπαίνει συχνά στην κουζίνα και ετοιμάζει υγιεινά φαγητά και πρόσφατα ανήρτησε στο Instagram την λαχταριστή ομελέτα λαχανικών που έφτιαξε για αυτή και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της το σχόλιο που έκανε η μητέρα της για τις μαγειρικές της ικανότητες.Το πρωινό της λοιπόν περιλάμβανε: Καραμελωμένα μήλα με γιαούρτι light! Είναι μια εύκολη λύση για εσένα που προσέχεις και ιδανικά μπορείς να το επιλέξεις είτε το πρωί ή σαν ένα ελαφρύ βραδινό.

Παράλληλα η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε: «Έχω τόσο πειθαρχημένο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα».

«Η μαμά μου δεν έχει insta άλλα κάνει στο “stalking”από το προφίλ της αδερφής μου! Έτσι κάθε τόσο ακούς το τηλέφωνο ατάκα τύπου: “τρωγόταν” παιδί μου αυτό που έφτιαξες;”

Ηθικό δίδαγμα: Στην αρχή όλοι θα σε αμφισβητήσουν. Ακόμα και οι κοντινοί σου. Απόδειξε τους ότι μπορείς”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments