Πολιτική

Γιώργος Γεραπετρίτης: Νέος υπουργός Μεταφορών

Γιώργος Γεραπετρίτης: Νέος υπουργός Μεταφορών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης φέρεται να αναλαμβάνει νέος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών στη θέση του παραιτηθέντος, Κώστα Αχ. Καραμανλή

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης φέρεται να αναλαμβάνει νέος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών στη θέση του παραιτηθέντος, Κώστα Αχ. Καραμανλή. Η απόφαση φέρεται να ελήφθη, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, μετά από σχετική σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με στενούς του συνεργάτες, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την επιστροφή του από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ασκεί καθήκοντα υπουργού Επικρατείας και τώρα θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Κώστας Καραμανλής: Παραιτήθηκε από υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Την παραίτησή του υπέβαλε μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.Σε δήλωσή του, ανέφερε: «Μόλις τώρα γύρισα από το σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πόνος είναι ανείπωτος.Είναι γεγονός ότι παραλάβαμε τον ελληνικό σιδηρόδρομο σε κατάσταση που δεν ταιριάζει στον 21ο αιώνα. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια, κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν ένα τέτοιο δυστύχημα. Κι αυτό είναι πολύ βαρύ για όλους μας και για εμένα προσωπικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments