Lifestyle

Jena Malone: Εξομολογείται ότι συνεργάτης της σε ταινία τής επιτέθηκε σεξουαλικά

Jena Malone: Εξομολογείται ότι συνεργάτης της σε ταινία τής επιτέθηκε σεξουαλικά

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly

Η ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

Η Jena Malone, η σταρ που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στις ταινίες ‘Hunger Games’ αποκάλυψε ότι η εμπειρία της από τα γυρίσματα του blockbuster είναι τραυματική καθώς κάποιος της είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

Όπως έγραψε η 38χρονη ηθοποιός που μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την ταινία, έχει μεικτά συναισθήματα όσον αφορά στις αναμνήσεις της από την εποχή των γυρισμάτων του ‘Hunger Games: Mockingjay-Part2’ καθώς ενώ ‘νιώθω ευγνωμοσύνη για την ταινία’ τότε περνούσε ένα δύσκολο χωρισμό και “ένας συνεργάτης μου επιτέθηκε σεξουαλικά”.

View this post on Instagram

A post shared by Jena Malone (@jenamalone)

“Ελπίζω να μην το είχα συνδέσει με ένα τόσο τραυματικό γεγονός για μένα αλλά αυτή είναι η αληθινή αγριότητα της ζωής υποθέτω. Πως να συνδυάσεις το χάος με την ομορφιά”, γράφει στην ανάρτησή της. Όπως πρόσθεσε βρίσκει πολύ δύσκολο να μιλήσει για τον χαρακτήρα της, Johanna Mason, χωρίς να νιώθει “την αιχμηρότητα της στιγμής”. Πλέον τόνισε πως “είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανακτήσω τη χαρά και την αίσθηση επιτυχίας που ένιωσα”.

“Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να θεραπευτώ και να μάθω πως να συμφιλιωθώ με τον άνθρωπο που με παραβίασε και με τον εαυτό μου”, έγραψε ενώ κλείνοντας την ανάρτησή της έστειλε τις ευχές της στα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, λέγοντας πως “είμαι εδώ για όποιον θέλει να μιλήσει ή να ανοίξει νέες διόδους επικοινωνίας με τον εαυτό τους”.

View this post on Instagram

A post shared by Jena Malone (@jenamalone)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments