Αθλητισμός

Εισιτήρια ΑΕΚ Ολυμπιακός: Η Ένωση ανακοίνωσε τα…μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Εισιτήρια ΑΕΚ Ολυμπιακός: Η Ένωση ανακοίνωσε τα…μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έδωσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της 26ης αγωνιστική της Superleague.

Ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι έρχεται στην ”OPAP Arena”  (12/3, 19:00), αφού η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Superleague. Όλοι οι φίλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου περιμένουν την αναμέτρηση με μεγάλη αγωνία καθώς πρόκειται να κρίνει αρκετά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η Ένωση θέλει να κρατήσει ”απόρθητη” την ”OPAP Arena” και να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι για φέτος που θα τους τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα αλλά μόνο εύκολο δε θα είναι, σε μία έδρα που  όπως αναμένεται δε θα πέφτει…καρφίτσα πάλι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδωσαν σήμερα τα εισιτήρια στη διάθεση του κόσμου και πρόκειται να γίνουν καπνός πολύ σύντομα:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (12/3 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ. 

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο προέχει η αυριανή (5/3, 19:30) αναμέτρηση στο γεμάτο ”Γεντί Κουλέ” απέναντι στον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ και μετά το βάρος θα πέσει στη ”μάχη” με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments