Ελλάδα

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Ακόμα μια σορός από την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στη Λάρισα ταυτοποιήθηκε με τον φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο να λογίζεται και επίσημα νεκρός.

Ακόμα μια σορός από την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στη Λάρισα ταυτοποιήθηκε με τον φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο να λογίζεται και επίσημα νεκρός. Μετά τον 34χρονο Βάιο Βλάχο από την Καρδίτσα, ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος είναι το δεύτερο θύμα από την πόλη. Ο επίλογος στην αναζήτηση και του 20χρονου Τάσου, γράφτηκε με οδυνηρό τέλος. Το όνομα του Καρδιτσιώτη φοιτητή πέρασε από τη λίστα των αγνοουμένων σε εκείνη των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο 20χρονος ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Είχε έρθει στην Καρδίτσα για το τριήμερο και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην πόλη που σπούδαζε. Ο θρήνος είναι ανείπωτος στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του. Η είδηση του θανάτου του βυθίζει στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες της Κυψέλης και των Μαυραχάδων, τόπους καταγωγής των γονέων του.

«Πάνω που άνοιγε τα φτερά του, του τα έκοψαν», λέει πατέρας θύματος

Ο Δημήτρης Ασλανίδης, ήταν 26 χρονών και είναι ανάμεσα στα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας του, μιλώντας για τον γιό του στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι είχε επιβιβαστεί στο μοιραιό τρένο, ώστε να ζητήσει το «χέρι» της αγαπημένης του. «Πάνω που άνοιγε τα φτερά του, του τα έκοψαν», πρόσθεσε. Ο κ. Ασλανίδης, είπε ότι ο Δημήτρης θέλει δικαίωση, «Ο φίλος του ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες όχι μόνο στον σταθμάρχη αλλά σε όλους όσοι εμπλέκονται». Επεσήμανε, ότι η φωνή του, είναι η φωνή του γιού του.

Τέμπη: Απομακρύνονται και τα τελευταία βαγόνια από το σημείο

Η τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στην Λάρισα έχει συγκλονίσει τη χώρα η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος από το πρωί της Τρίτης που έγινε αντιληπτό το μέγθος του δυστυχήματος. Μερικά 24ωρα αργότερα, οι έρευνες και οι εργασίες στο σημείο της τραγωδίας συνεχίζονται, καθώς σήμερα αναμένεται τα ειδικά συνεργεία να απομακρύνουν το 4ο και το 5ο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών με τη μέθοδο DNA συνεχίζεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται πως η λίστα των νεκρών από την τραγωδία αριθμεί 57 άτομα, ενώ τραγικές σκηνές συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στο Ληξιαρχείο Λάρισας, από όπου εκδίδονται τα πιστοποιητικά θανάτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments