Πολιτική

Για 8 ψέματα εγκαλεί τον Γιώργο Γεραπετρίτη 

Για 8 ψέματα εγκαλεί τον Γιώργο Γεραπετρίτη 

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για 8 ψέματα εγκαλεί τον Γιώργο Γεραπετρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Για 8 ψέματα εγκαλεί τον Γιώργο Γεραπετρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε για τα «Ο σεβασμός στους ανθρώπους που χάσαμε δεν επιτρέπει ούτε συμψηφισμούς, ούτε συγκάλυψη ευθυνών» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο ύστατος σεβασμός στους ανθρώπους που χάσαμε είναι ο σεβασμός στην αλήθεια. Ο κ. Γεραπετρίτης σήμερα, για άλλη μια φορά, επιχείρησε είτε να την αποκρύψει είτε να τη διαστρεβλώσει».

Η Κουμουνδούρου θέτει ζητήματα όσον αφορά στη λειτουργία του κέντρου τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και του συστήματος τηλεδιοίκησης, την περιβόητη σύμβαση 717 αλλά και τη στελέχωση του ΟΣΕ. «Γιατί τα κρίσιμα ερωτήματα ζητούν ειλικρινείς απαντήσεις. Και η σημερινή παρουσία του επιβεβαίωσε ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι που άδικα χάσαμε, οι οικογένειές τους, η ελληνική κοινωνία ζητούν την αλήθεια. Όχι άλλους συμψηφισμούς, όχι άλλη συγκάλυψη ευθυνών», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Ο ύστατος σεβασμός στους ανθρώπους που χάσαμε είναι ο σεβασμός στην αλήθεια.

Ο κ. Γεραπετρίτης σήμερα, για άλλη μια φορά, επιχείρησε είτε να την αποκρύψει είτε να τη διαστρεβλώσει.

➢ Είπε ότι λειτουργούσε κανονικά το τοπικό κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Ποιος λέει την αλήθεια ;

Ο υπουργός ή η προχθεσινή επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ που επί λέξη έλεγε: «Μετά τη φωτιά του Ιουλίου του 2019 στην περιοχή της Ζάχαρης Λάρισας, κατεστράφησαν τα καλώδια και ο εξοπλισμός και η τηλεδιοίκηση Λάρισας βγήκε ολοκληρωτικά εκτός λειτουργίας και καταργήθηκε».

➢ Είπε ότι όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργούσαν κανονικά στο σταθμό της Λάρισας.

Ποιος λέει την αλήθεια ;

Ο υπουργός ή τα ηχητικά και βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα που εμφανίζουν και το προηγούμενο από το μοιραίο τρένο να τίθεται και αυτό σε λάθος γραμμή και τον σταθμάρχη να λέει ότι «φλάσαρε το κλειδί», δηλαδή ότι αναβοσβήνει η ένδειξη στον πίνακα ελέγχου λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα, άρα ο πίνακας είχε πρόβλημα;

➢ Είπε ότι η περιβόητη σύμβαση Σαμαρά – Χρυσοχοΐδη, η 717, ολοκληρώθηκε κατά 30% από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η δική του κυβέρνηση έφτασε στο 70%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments