Lifestyle

Courteney Cox: Παραδέχθηκε ότι παραμορφώθηκε από τα fillers

Courteney Cox: Παραδέχθηκε ότι παραμορφώθηκε από τα fillers

Πηγή Φωτογραφίας: Sky News

Courteney Cox: Λίγο πριν κλείσει τα 60, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως "χάλασε" το πρόσωπό της.

Η Courteney Cox είναι από αυτές τις διάσημες που επέλεξαν να κάνουν μικρές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους για να δείχνουν πιο νέες και φρέσκες, όμως όπως παραδέχεται η ίδια μετανιώνει που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία σε νεαρή ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @homecourt

Η 58χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο podcast ‘Gloss Angeles’ πως δεν μπορούσε να καταλάβει παλιότερα πόσο πολύ το είχε παρακάνει με τα fillers, λέγοντας πως “πίστευα ότι μεγάλωνα ενώ ήμουν πραγματικά νέα. Ήταν χάσιμο χρόνου, είναι ένα domino effect, σαν να μην συνειδητοποιείς ότι φαίνεσαι κάπως όταν κάνεις περισσότερο γιατί εσένα σου φαίνεσαι φυσιολογική. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες ότι φαίνεσαι καλή”.

“Δεν συνειδητοποιείς πως δείχνεις σε κάποιον άλλο κάνοντας πάρα πολλά fillers. Μετά πρέπει να τα αφαιρέσεις κι ευτυχώς που μπορείς να τα αφαιρέσεις αλλά πιστεύω ότι εγώ χάλασα το πρόσωπό μου και τώρα ευτυχώς κατάφερα να το ανατρέψω σε μεγάλο ποσοστό. Τώρα είμαι ουσιαστικά απλά μεγαλύτερη”, είπε.

Όπως λέει η Cox όταν βλέπει παλιές φωτογραφίες της με τα fillers “τότε πίστευα ότι είμαι εντάξει και τώρα δεν το πιστεύω”. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει πως έχει αποφασίσει να σταματήσει τις ενέσεις και πλέον θέλει να μεγαλώσει με χάρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments