Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: Του έριξαν δίσκο με γαρύφαλλα στο κεφάλι [vid]

Νίκος Οικονομόπουλος: Του έριξαν δίσκο με γαρύφαλλα στο κεφάλι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

Τα πανέρια «εκτοξεύτηκαν» στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Viral έχουν γίνει στο TikTok βίντεο με τον Νίκο Οικονομόπουλο να σταματά το τραγούδι, φανερά εκνευρισμένος σε πρόσφατη live εμφάνισή του. Κατά τη διάρκεια που ο τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται και ερμήνευε το «Από έρωτα», ένας θαμώνας από το μαγαζί του πέταξε πανέρια με λουλούδια.

@j.laukiwth Ήσυχα με τα λουλούδια στον Νικόλα παιδιά 💁🏼‍♀️🌸 @Nikos Oikonomopoulos Official #foryoupage#nikosoikonomopoulos#oikonomopoulos#fantasia#fyp#apoerota#mpesfy#foryou#fypシ @Oikonomopoulos_official_club ♬ πρωτότυπος ήχος – Ιωάννα Λαυκιώτη

Τα πανέρια «εκτοξεύτηκαν» στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. Αμέσως διέκοψε το τραγούδι και για μερικά δευτερόλεπτα κοίταζε έντονα στο κοινό, προς τη μεριά από όπου ήρθαν και τα λουλούδια. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στην πλατφόρμα απέσπασαν πολλές χιλιάδες προβολών και σχολίων.

@mairhattaliwth #mpesfy#nikosoikonomopoulos#apoerwta#fantasia ♬ πρωτότυπος ήχος – Mairh Attaliwth

“Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου. “θα βγω νικητής”».

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα που σχολίασε: “Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».

Κάνοντας αναφορά στο επάγγελμα του τραγουδιστή και στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια σημείωσε: «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό “γυμνό” από κάτω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments