Αθλητισμός

Φαλ για Μπαρτζώκα: «Είναι αρκετά νευρικός, δεν θέλω να δημιούργησω κι άλλα προβλήματα»

Φαλ για Μπαρτζώκα: «Είναι αρκετά νευρικός, δεν θέλω να δημιούργησω κι άλλα προβλήματα»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μουσταφά Φαλ στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να σουτάρει τρίποντο σε κάποιον αγώνα, με τον Γάλλο σέντερ να απαντάει πως ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι νευρικός και δεν θέλει να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ο ”πύργος” του Ολυμπιακού μίλησε για την εκπληκτική πορεία των ”ερυθρόλευκων” σε Ελλάδα και Ευρώπη, την παρουσία του στην Ευρωλίγκα, αλλά και τα ματς που ακολουθούν με Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μουσταφά Φαλ στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ:

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Είναι ο χαρακτήρας των παικτών μας και η φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είμαστε εγωιστές. όλοι είναι χαρούμενοι».

Για την απουσία του Σλούκα: «Κάθε φορά μας λείπει κάποιος έτσι είναι το μπάσκετ. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα σουτάρει τρίποντο: «Είναι νευρικός ο κόουτς και δεν θέλω να κάνω χειρότερα τα πράγματα. Μία μέρα θα σουτάρω στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αν δεν τρελαθεί ο κόουτς εντάξει».

Για το στυλ του και τον προπονητή του: «Του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί, αλλά καιοι έξυπνι παίκτες που παίζουν καλά στην άμυνα και δημιουργούν».

Για την Ευρωλίγκα: «Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Όταν πας στο Final Four θες να κερδίσεις».

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο: «Συγκεντρώνομαι μόνο στη Ζαλγκίρις που έχει μεγάλο κίνητρο και καλή έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τα ντέρμπι που έζησε: «Είναι ωραία ματς και η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το κίνητρο και ο ανταγωνισμός. Σε αυτά τα ματς μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά είμαστε φαβορί και καλύτερη ομάδα».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να βρω ένα ωραίο μέρος. Έχω τα πάντα εδώ και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments