Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:Με Μπολομπόι η 12άδα για Παναθηναϊκό, έξω ο Μπλακ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:Με Μπολομπόι η 12άδα για Παναθηναϊκό, έξω ο Μπλακ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Τζοέλ Μπολομπόι επελέγη στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Ταρίκ Μπλακ.

Έκπληξη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην επιλογή του ξένου που έμεινε εκτός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15:45).

Ο προπονητής των Πειραιωτών αποφάσισε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων για το εγχώριο ρόστερ στο συγκεκριμένο ματς τον Ταρίκ Μπλακ και όχι τον Τζοέλ Μπολομπόι, που είχε πολύ περιορισμένο ρόλο στα τελευταία παιχνίδια. Ίσως να έπαιξε ρόλο στην επιλογή του η καλή εμφάνιση του Αμερικανοουκρανού στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για την Ευρωλίγκα (11π.-6 ριμπ. σε 16 λεπτά).

Έτσι οι διαθέσιμοι ξένοι θα είναι οι Γουόκαπ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπολομπόι και Φαλ. Κανονικά στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, που έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: Μπρα ντε φερ ”αιωνίων” στο ΟΑΚΑ

Η αγωνιστική δράση στη Basket League συνεχίζεται σήμερα, με το ντέρμπι ”αιωνίων” να είναι αυτό που τραβάει τα φώτα πάνω του, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι ”πράσινοι” έρχονται με φόρα από το διπλό στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν και σήμερα θέλουν επιτέλους να σπάσουν το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεση του τον Μάριους Γκριγκόνις, αφού ο Λιθουανός δηλώθηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και η επιστροφή του Δημήτρη ΑγραβάνηΟ Ματέους Πονίτκα θα βρίσκεται στα πιτς με διάστρεμμα.

Οι Πειραιώτες πάνε στο Μαρούσι, γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον τον δρόμο…της απόδρασης και μετά τη μεγάλη νίκη στο Κάουνας, θέλουν να συνεχίσουν την κυριαρχία τους και εντός συνόρων. Ο Κώστας Σλούκας υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού ο Έλληνας γκαρντ έβγαλε εις πέρας την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου,  ακολουθώντας το πρόγραμμα σε πλήρη ρυθμό.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

  • Σάββατο 18 Μαρτίου
  • Λαύριο – Άρης 81-70
  • Ιωνικός – Περιστέρι 75-102
  • Προμηθέας – ΑΕΚ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Η βαθμολογία (Ν-Η) 1. Ολυμπιακός 34 (17-0)* 2. Παναθηναϊκός 31 (14-3)* 3. Περιστέρι 31 (12-7) 4. ΑΕΚ 29 (11-7) 5. Άρης 29 (9-10) 6. Προμηθέας 28 (10-8) 7. ΠΑΟΚ 28 (10-8) 8. Κολοσσός Ρόδου 25 (8-9)* 9. Λαύριο 23 (5-13)* 10. Ιωνικός 23 (4-15) 11. Καρδίτσα 22 (4-14) 12. Απόλλων Πατρών 22 (4-14)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments