Πολιτική

Άδωνις: Δύναμη λαϊκιστικής αμετροέπειας ο ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Δύναμη λαϊκιστικής αμετροέπειας ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Επιχειρώντας ανεπιτυχώς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να αποσείσει τις δικές του σοβαρές ευθύνες, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, με ανακοίνωσή του, ότι ο δήθεν «αμετροεπής» Άδωνις Γεωργιάδης ταύτισε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με «ευκαιρία» για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επιχειρώντας ανεπιτυχώς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να αποσείσει τις δικές του σοβαρές ευθύνες, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, με ανακοίνωσή του, ότι ο δήθεν «αμετροεπής» Άδωνις Γεωργιάδης ταύτισε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με «ευκαιρία» για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος και ότι το βαθύ κράτος είναι δημιούργημα των δύο μεγάλων κομμάτων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διογκώνει με ρουσφέτια, αναξιοκρατία και παλαιοκομματικές μεθόδους.

Δεν υπήρξε καμιά αμετροέπεια εκ μέρους του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος μίλησε για απόδοση ευθυνών για την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη και υπογράμμισε την ανάληψη του μεριδίου ευθύνης που αναλογεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε και τονίζει, ακόμη, και τις συγκεκριμένες ευθύνες του σταθμάρχη Λάρισας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά λαϊκιστικό κόμμα, αφού δεν αναφέρεται καθόλου στις συγκεκριμένες ευθύνες του σταθμάρχη. Αποδεδειγμένα, αυτός δεν γνώριζε να λειτουργεί την κονσόλα του μοιραίου τρένου και αποδεδειγμένα, δεν έπραξε το καταφανές, να ανταποκριθεί δηλαδή στην μεγάλη κόκκινη ένδειξη που αναβόσβηνε επί δωδεκάμισι λεπτά μπροστά του.

Πίσω από αυτήν την καιροσκοπική και λαϊκιστική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί να αποκομίσει ευτελή μικροκομματικά οφέλη επάνω σε πτώματα, επιχειρείται να συσκοτιστεί και η ανάγκη για οριστική υπέρβαση του κακού δημοσίου, του αντιπαραγωγικού βαθέως κράτους των πελατειακών και συντεχνειακών σχέσεων.

Και όπως επανειλημμένα υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η νέα θητεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει ως στόχο να προχωρήσει πιο αποφασιστικά και πιο δυναμικά επάνω στις ράγες του εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης, στα χνάρια του ψηφιακού κράτους και των δομικών αλλαγών στην διοικητική μηχανή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε, έστω και τώρα, να συμπεριφερθεί ως μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη που καταθέτει συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις και να απομακρυνθεί από την λαϊκιστική μέθοδο διαστρέβλωσης των θέσεων του πολιτικού αντιπάλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments