Πολιτική

ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα: «Χυδαία η προσπάθειά του να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία»

ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα: «Χυδαία η προσπάθειά του να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Ως «παράσταση ντροπής» χαρακτηρίζει η ΝΔ τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας και την ξενάγηση που είχε από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ ο οποίος όπως σχολιάζει η ΝΔ «υποτίθεται ενημέρωνε τον κ.Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο. Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την απο 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ) και 12 χρόνια πριν παραδοθεί  το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη.

Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ.Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments