Αθλητισμός

Μπουκάγιο Σάκα: Τον τρόλαραν οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας λόγω της Καρντάσιαν

Μπουκάγιο Σάκα: Τον τρόλαραν οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας λόγω της Καρντάσιαν

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Σάκα συνομίλησε μέσω βιντεοκλήσης με την Κιμ Καρντάσιαν μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από την Σπόρτινγκ και οι συμπαίκτες του βρήκαν ευκαιρία να τον πειράξουν

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από την Σπόρτινγκ στο Europa League ο οποίος από αρκετούς φαν της ομάδας του Λονδίνου “χρεώθηκε” στην παρουσία της Κιμ Καρντάσιαν στο Emirates.

Το twitter πήρε… φωτιά και την αποκάλεσαν μεταξύ άλλων “γρουσούζα”. Μετά το παιχνίδι το αστέρι της Άρσεναλ ο Μπουκάγιο Σάκα επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την Αμερικανίδα και τα παιδιά της και ζήτησε συγγνώμη που δεν τους είδε για να τους δώσει και φανέλες.

Η Κιμ Καρντάσιαν τον δικαιολόγησε και του τόνισε ότι θα εμφανιστεί πάλι στο Λονδίνο όταν η Άρσεναλ κερδίσει την Premier League. Η βιντεοκλήση του Σάκα στην Καρντάσιαν έγινε viral στην Αγγλία και οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα τον περίμεναν πώς και πώς για να τον τρολάρουν.

Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν προπονήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 και τα παιχνίδια με την Ιταλία (24/3) και την Ουκρανία (26/3) και φυσικά εκεί κλήθηκε και ο Σάκα.

Όταν οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας τον είδαν άρχισαν να τον τρολάρουν για την επικοινωνία με την Καρντάσιαν: «Τώρα μιλάει με την Καρντάσιαν και δεν μας… βλέπει».

Φυσικά το έκαναν για πλάκα και όλοι… έσκασαν στα γέλια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments