Πολιτική

Άδωνις: Υποκριτές και λαϊκιστές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Υποκριτές και λαϊκιστές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η σημερινή συζήτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ήταν αποκαλυπτική

Ακόμη ηχούν στα αυτιά των πολιτών οι προκλητικές και εξωφρενικές τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευδαν, με κάθε ευκαιρία, να υιοθετήσουν αβίαστα εκείνη την βαθιά υποκριτική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία, ανερυθρίαστα, χαρακτήριζε «αμετροεπή» τον Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε – αυτονόητα – ότι η τραγωδία στα Τέμπη είναι, εκτός από αιτία θλίψης, και ευκαιρία για την κυβέρνηση «να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος, με τον βαθύ δημόσιο τομέα, που καταλαιπωρεί όλη την παραγωγική Ελλάδα, όλους τους Έλληνες.

Η σημερινή συζήτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ήταν αποκαλυπτική. Ο υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έδειξε την δήλωση του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Ξανθού, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια ότι «η τραγωδία στο Μάτι είναι μια πραγματική ευκαιρία αναστοχασμού». Δηλαδή ο βουλευτής της αριστεράς είχε υποστηρίξει, πολύ πριν από τον Άδωνι, αυτό που, κατ’ αναλογία, τονίζει ο Γεωργιάδης με αφορμή ένα άλλο σοβαρό δυστύχημα, μια άλλη εθνική τραγωδία.

Το πιο εξωφρενικό από όλα ήταν η έκρηξη θυμού του Νίκου Φίλη, ο οποίος έκανε ό, τι μπορούσε για να μην ακουστεί η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήθελε να αναφερθεί και στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, περί της «θυσίας του Παύλου Φύσσα».

Αυτήν την εξόχως υποκριτική, διπρόσωπη και λαικιστική στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανέδειξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, και με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας: «Όταν έδειξα στον Νίκο Φίλη ότι ο Ανδρέα Ξανθός είχε πει ότι η «τραγωδία στο Μάτι είναι ευκαιρία αναστοχασμού» κόντεψε να βγει από τα ρούχα του… και δεν με άφησε να ακουστεί ότι και ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει 50 φορές για «την θυσία του Παύλου Φύσσα» κλπ υποκριτές και λαϊκιστές που το μόνον που τους νοιάζει είναι να ρίξουν τον ούτε που νοιάζονται να βρούμε τί πραγματικά έφταιξε για την τραγωδία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments