Πολιτική

Κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την «επίμαχη» πρόσκληση στον Ανδρουλάκη

Κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την «επίμαχη» πρόσκληση στον Ανδρουλάκη
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την «επίμαχη» πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Νίκο Ανδρουλάκη, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές διαδικασίες της Χαριλάου Τρικούπη.

Την πολιτική αντιπαράθεση Μαξίμου-Χ. Τρικούπη πυροδότησε η δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον ALPHA, για την πρόσκληση που είχε απευθύνει στον Νίκο Ανδρουλάκη, την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «είχε αρνηθεί δύο φορές», όπως θύμισε ο πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν μπορώ να μην επισημάνω έτσι τώρα -χάριν της ιστορίας- ότι όταν, παραδείγματος χάρη, ζήτησα από τον κ. Ανδρουλάκη αφότου εκλέχτηκε να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, καινούργιος αρχηγός κόμματος… Αρνήθηκε τη συνάντηση, αρνήθηκε να με συναντήσει δύο φορές. Του ζήτησα να συναντηθούμε και αρνήθηκε να με δει. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί είναι η συνεννόηση με αυτούς τους όρους. Αλλά…»

Οι δύο προσκλήσεις που είχε απευθύνει ο Μητσοτάκης στον Ανδρουλάκη Σημειώνεται ότι μόλις εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είχε τηλεφωνήσει και, αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του, του ζήτησε να συναντηθούν.

Η επόμενη πρόσκληση ήρθε στις 18 Δεκεμβρίου 2021, όταν οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ στη Βουλή, έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικων συντακτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments