Lifestyle

Λίτσα Γιαγκούση: «Καταλαβαίνω γιατί έχει στεναχωρηθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, και εγώ θα στεναχωριόμουν»

Λίτσα Γιαγκούση: «Καταλαβαίνω γιατί έχει στεναχωρηθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, και εγώ θα στεναχωριόμουν»
"Εγώ κολλάω στην αισθητική της διαφήμισης, ήταν εξαιρετικά κακή", σχολιάζει από την πλευρά της η Στεφανία Ρίζου.

Τη Λίτσα Γιαγκούση συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από το live του J2US, ρωτήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Τάσο Μπουγά και τον Γιώργο Θεοφάνους, με αφορμή τη χιουμοριστική διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Litsa Giagkousi Official (@litsagiagkousi)

«Συμμερίζομαι τη Νατάσα, την καταλαβαίνω εν μέρει. Από την άλλη, τα τραγούδια είναι των δημιουργών και μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Κι εγώ μπορεί να στεναχωριόμουν εάν ήμουν στη θέση της και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα», δηλώνει επί του θέματος η Λίτσα Γιαγκούση.

«Είναι δικαίωμα του κυρίου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι. Εγώ κολλάω στην αισθητική της διαφήμισης, ήταν εξαιρετικά κακή», σχολιάζει από την πλευρά της η Στεφανία Ρίζου.

«Κι εμένα με ενόχλησε η αισθητική. Θεωρώ ότι ήταν εντελώς αναχρονιστική και σεξιστική, γιατί μέσα σ’ όλα υπάρχει και μία κοπέλα που χορεύει σε έναν στύλο. Από την άλλη, επειδή είμαι vegan χρόνια, αν δεν τη δω τη διαφήμιση με χιούμορ, θα νιώσω θυμό», ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments