Αθλητισμός

Σοβαρός “πονοκέφαλος” για Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Σοβαρός “πονοκέφαλος” για Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο τραπέζι δυο πολύ απλά ποδοσφαιρικά πραγματάκια, για το ματς της ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα

Καταρχάς για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά, είναι ίσως η πρώτη φορά φέτος που ο Αλμέιδα ετοιμάζεται να πάει σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς όπως αυτό της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει την δυνατότητα να βγάλει από νωρίς έναν μπούσουλα για το αγωνιστικό του πλάνο σχολιάζει ο κωστας τσιλης στο enwsi.gr

Μέχρι και την προπόνηση της Πέμπτης περίμενε τον Λιβάι. Και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να παίξει για 60 λεπτά ή για 40 λεπτά, που αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη διαφορά κάνει στο πλάνο του προπονητή αυτό το 20άλεπτο. Επίσης μέχρι και την αυριανή ή ακόμα και την τελευταία του Σαββάτου, θα περιμένει και τον Μουκουντί και τον Βίντα και τον Γκατσίνοβιτς. Και πραγματικά δεν ξέρει αν και ποιόν από τους τρεις θα έχει διαθέσιμους.

Δεν πήγε να «κλέψει» κανένα ντέρμπι

Για να ξέρουμε και τι λέμε, σε αντίθεση μ’ ότι έχει κάνει κυρίως ο ΠΑΟ που είναι πρωτοπόρος, η ΑΕΚ κανένα από τα φετινά ντέρμπι δεν πήγε να το «κλέψει» μ’ ένα γκολ από το πουθενά και κατά τα άλλα βαστάτε τα άρματα. Και σ’ αυτά που κέρδισε και σ’ αυτά που έχασε και σ’ αυτά που έμεινε στην ισοπαλία, έπαιξε την μπάλα της, ήταν δημιουργική, κυνήγησε μέχρι τέλους την τύχη της. Θυμηθείτε πως στο Καραϊσκάκη έκανε ευκαιριάρα στις καθυστερήσεις για να κερδίσει. Με τον ΠΑΟ πήρε τη φάση του πέναλτι που τελικά ανακάλεσε λόγω επιφοίτησης του αγίου πνεύματος ο Νταμπάνοφ. Η ΑΕΚ σε κανένα ντέρμπι δεν είχε παθητικό ρόλο. Θα μου πει κάποιος, πως όλο αυτό δεν έχει δικαιώσει την ΑΕΚ σ’ όλα τα παιχνίδια. Ίσως το αντίθετο. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Ούτε όμως θα μπω και στη διαδικασία να συζητήσω να προτιμώ να κλέβω τα ματς και να βάζω στο τσεπάκι τρίποντα ή να παίζω κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να κινδυνεύω να φύγω με άδεια χέρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments