Ελλάδα

Πρωταθλήτρια ανακύκλωσης η EAST WEST GREECE στα Green Brand Awards 2023

Πρωταθλήτρια ανακύκλωσης η EAST WEST GREECE στα Green Brand Awards 2023
Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Athens Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Athens Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η αριστεία και η καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Livin.

Πρωταθλήτρια ανακύκλωσης αναδείχτηκε η εταιρία EAST WEST GREECE η οποία εξειδικεύεται στον τομέα “Ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης” και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η EAST WEST GREECE  ξεχώρισε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και πρακτικές που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στον τομέα δράσης της και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όχι ένα ή δύο αλλά πέντε βραβεία απέσπασε η EAST WEST GREECE στην τελετή απονομής των  Green Brand Awards 2023 δείγμα της αναγνώρισης του έργου της. Η εταιρία που η μητρική έχει έδρα την Γερμανία και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις διαλογής και επεξεργασίας ακολούθησε από το 2015 μια σταθερή ανοδική πορεία επενδύοντας στην ποιότητα και στην ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου που σήμερα απαριθμεί πάνω από 2.500 κάδους σε 80 και πλέον δήμους της χώρας, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η EAST WEST GREECE είναι η μοναδική εταιρία στην χώρα μας που ακολουθεί όλη την διαδικασία του συγκεκριμένου ρεύματος αποβλήτων, σύμφωνα με τους κανόνες της Κυκλικής Οικονομίας.
Την εταιρία στην τελετή απονομής εκπροσώπησαν οι δραστήριοι ιδιοκτήτες Μαρία Χατζηζήση και Ιωάννης Κουρσούν, και η Αγάπη Ορφανίδου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!”

Ας δούμε αναλυτικά τα πέντε βραβεία που απέσπασε η EAST WEST GREECE:

Ενότητα 6. Fashion Green Accessories
GOLD East West Greece – Penelope Loom Heritage / Green Bag
Περιγραφή & στοιχεία υποψηφιότητας
Το όνομα East West συνδέεται διεθνώς με την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογική συνείδηση, καθώς και με μια μακρά πείρα των σχεδόν 40 ετών στον τομέα της διαχείρισης μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Η εκτεταμένη εμπειρία και ο τρόπος διαχείρισης που εφαρμόζεται από την εταιρία, την καθιστά πρωτοπόρο στον τομέα της. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά στη Γερμανία και μετέφερε τη γερμανική τεχνογνωσία (know-how) σε διάφορες χώρες, όπως Ισπανία, Ουκρανία, Αμερική κλπ. Το 2015 συστάθηκε ηEast West Greece Ι.Κ.Ε στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την εφαρμογή στην Ελλάδα της ορθής διαχείρισης των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων και με βασικό γνώμονα την προστασία του
περιβάλλοντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Μερόπη Βέρβερη είναι η Ελληνίδα σχεδιάστρια και υφάντρια των προϊόντων της εταιρείας Penelope Loom. Η τέχνη ήρθε στην ζωή της ως κληρονομιά από την γιαγιά της. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και έπειτα από μία πολυετή εμπειρία στον χώρο, άλλαξε επαγγελματικό πεδίο, ακολουθώντας την τέχνη που της μεταλαμπαδεύτηκε, την υφαντική.
Στα προϊόντα της εταιρείας απεικονίζεται όλη η επαγγελματική πορεία της σχεδιάστριας, αφού βρίσκει κανείς σύγχρονα προϊόντα δημιουργημένα σε παραδοσιακό χειροκίνητο ξύλινο αργαλειό ελληνικής κατασκευής. Στόχος της εταιρείας είναι να αναγεννήσει την υφαντική τέχνη και να ενεργοποιήσει έναν πιο φιλικό προς τον πλανήτη τρόπο παραγωγής ένδυσης τόσο με τα υλικά που επιλέγονται, όσο και με τον τρόπο ύφανσης. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ελλάδα με μηδενική ενεργειακή κατανάλωση. Η συνεργασία της Εast West Greece με την Penelope Loom ξεκίνησε σαν μία προσπάθεια στήριξης ενός πρωτοπόρου εγχειρήματος για τη δημιουργία 100% ανακυκλώσιμων προϊόντων. Η εταιρεία μας συλλέγει κλωστοϋφαντουργικά και δερμάτινα απορρίμματα.
Μετά από διαλογή, διαχωρίζονται μάλλινα, βαμβακερά και δερμάτινα προϊόντα, τα οποία η Μερόπη Βέρβερη χρησιμοποιεί ως υλικά κατασκευής και τα μετατρέπει σε ξεχωριστές τσάντες. Στο πλαίσιο της διαχείρισης των αποβλήτων, ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται οι τσάντες είναι καινοτόμος καθώς η επαναχρησιμοποίηση των προαναφερθέντων προϊόντων και ο παραδοσιακός χειροκίνητος ξύλινος αργαλειός που μετέχει στη διαδικασία δεν αφήνουν κανένα αποτύπωμα (CO2) στο περιβάλλον. Τυχόν υπολείμματα από την κατασκευή των προϊόντων, η εταιρεία Penelope Loom, τα συλλέγει και
τα επιστρέφει στην εταιρεία μας για ανακύκλωση. Όλες μας οι συνεργασίες, όπως και η συγκεκριμένη, πραγματοποιούνται μέσα στα πλαίσια του R&D, των αδειοδοτήσεων και των πιστοποιήσεών μας που μπορείτε να βρείτε αναρτημένα στο πεδίο 10.
“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!”
Ενότητα 9. Marketing / R&D
R&D for Green Product
BRONZE East West Greece – ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΒΕΕ | Κάδοι Απορριμμάτων Ανακύκλωσης
Περιγραφή & στοιχεία υποψηφιότητας
Το όνομα East West συνδέεται διεθνώς με την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογική
συνείδηση, καθώς και με μια μακρά πείρα των σχεδόν 40 ετών στον τομέα της διαχείρισης
μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Ο κύριος όγκος των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων συλλέγεται από τους κάδους που τοποθετούνται ( σε συνεργασία με τους Δήμους ) στον αστικό ιστό. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας παρατηρήθηκε ότι σε κάδους με μεγάλο στόμιο υπήρχαν πολλές παραβιάσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν υπήρχε έλεγχος ως προς την ορθή διαχείριση και διάθεση των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων. Έτσι με βάση τη πείρα μας και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας (R&D) για την καλύτερη αποτελεσματικότητα των κάδων, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός κάδου, με μικρότερο στόμιο, καλά μελετημένο ώστε να μειώνονται τυχόν παραβιάσεις.
Στο πλαίσιο της δημιουργικότητας συνέλαβαν και άλλοι παράγοντες πριν την ολοκλήρωση του προϊόντος (στατιστικά από ρυπογόνα συστατικά, σύγκριση τιμών αποτυπώματος άνθρακα ανά τα έτη σε τοπική και διεθνή εμβέλεια, όπως επίσης και σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Τα σχέδια κατασκευής των κάδων συλλογής κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων που χρησιμοποιούμε ,των οποίων έχουμε την αποκλειστική χρήση για την Ελλάδα, αποτελούν κατασκευή-πατέντα με αρ. βιομηχανικής ιδιοκτησίας Modelo de Utilidad No 201431133/1 εκδοθείσα από Ministerio De Industria,
Energia Y Turismo, Oficina Espanola De Patentes Y Marcas την 21η Νοεμβρίου 2014.
Υλικά κατασκευής: Πρόκειται λοιπόν για καινοτόμους μεταλλικούς κάδους κατασκευασμένους από γαλβανισμένο και πυρίμαχο φύλλο 1,5 mm, εσωτερικά ενισχυμένο με ράβδους και νευρώσεις, σε σχήμα που δεν παραπέμπει σε ντουλάπα και είναι χρώματος μωβ με βάση την ισχύουσα νομοθεσία υπ’αριθμ.4819/23-07-2021 και με μηδενική ενεργειακή κατανάλωση. Παράλληλα, είναι πυράντοχοι, στεγανοί και δύσκολα παραβιάζονται. Η αποτελεσματικότητα των κάδων αποδεικνύεται από την αύξηση της ποσότητας συλλογής των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και τη μείωση κατάληξης αυτών στους χώρους υγειονομικής ταφής. Οι συγκεκριμένοι κάδοι για το ρεύμα των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων είναι το καλύτερο πράσινο προϊόν για τη διαχείριση των αποβλήτων. Μέσα από κάθε μας δραστηριότητα δημιουργούμε άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας.
Για την κατασκευή των κάδων ανακύκλωσης στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με μια ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, «ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΒΕΕ». Η «ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΒΕΕ» ιδρύθηκε το 1983 από μέλη της οικογένειας Μαντζώρου. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στο 12ο ΧΛΜ Βέροιας-Νάουσας. Το γήπεδο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις είναι έκτασης 15.650 τ.μ. και οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι επιφάνειας 7.000 τ.μ.. Την επιχείρηση διοικεί ο Ιωάννης Μαντζώρος, ο οποίος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Όλες μας οι συνεργασίες, όπως και η συγκεκριμένη, πραγματοποιούνται μέσα στα πλαίσια του R&D, των αδειοδοτήσεων και των πιστοποιήσεών μας που μπορείτε να βρείτε αναρτημένα στο πεδίο 10.
“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!”
Ενότητα 3. Marketing / R&D
Marketing for Green Service
SILVER East West Greece| ISO: 14001 – Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
Περιγραφή & στοιχεία υποψηφιότητας
Υιοθετούμε όλες τις πρακτικές της πράσινης κυκλικής ανάπτυξης μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών, σε όλα τα φάσματα της λειτουργίας της επιχείρησης, με κύριο στόχο την εξοικονόμηση πόρων. Η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων γίνεται με τη χρήση: – ενός καινοτόμου “πράσινου” μωβ κάδου – 2 πιστοποιημένων κλαρκ, – ενός φορτηγού μεταφορών, – 4 τρέιλερ/ρυμουλκών, και – 21 ειδικών αδειοδοτημένων οχημάτων με προδιαγραφές ρύπων EURO 6, για τη συλλογή και μεταφορά των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων, καθιστώντας την υπηρεσία μας απόλυτα αποτελεσματική στο τομέα της πράσινης ανάπτυξης.
Για τους παραπάνω λόγους έχουμε πιστοποιηθεί με το ΙSO 14001. Marketing ενέργειες πραγματοποιούμε με: – ΣΥΝΕΔΡΙΑ/ΗΜΕΡΙΔΕΣ (ενδεικτικά: Ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ 2022, Ημερίδα με θέμα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων 2022 – ΦΟΔΣΑ, 4° συνέδριο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΕΔΕΜ 2022, Uptextile – Tag Green), –ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ (ενδεικτικά: Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης 2022, Fashion Trade show 2023, Verdetec 2023 Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Forward Green Helexpo 2023, Attica Green Expo 2023), – ΔΡΑΣΕΙΣ που συντονίζονται από τον ΕΟΑΝ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ εκπαιδευτικές εκδηλώσεις/δράσεις στους 70 Δήμους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. – ΠΡΟΒΟΛΗ σε ηλεκτρονικά περιοδικά και τοπικές εφημερίδες, – Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων. Η προβολή γίνεται επίσης και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
– εφαρμογές: -Ιστοσελίδα, -Linkedin, -Facebook, -Instagram. Μέσα από κάθε μας δραστηριότητα δημιουργούμε άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας. Και στο συγκεκριμένο τομέα, η συνεχή συνεργασία μας με προγραμματιστές δημιουργεί έμμεσες θέσεις εργασίας.
Όλες μας οι συνεργασίες, όπως και η συγκεκριμένη, πραγματοποιούνται μέσα στα πλαίσια του R&D, των αδειοδοτήσεων και των πιστοποιήσεών μας που μπορείτε να βρείτε αναρτημένα στο πεδίο 10.
“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!”
Ενότητα 3. Marketing / R&D
Launch for Green Service
GOLDEast West Greece – ACCESS | Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης ”BE GREEN”
Περιγραφή & στοιχεία υποψηφιότητας
H ACCESS FASHION είναι μία ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει άριστα ποιοτικά είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 2000 ως εξαγωγική εταιρεία και σήμερα διαθέτει παράλληλα καταστήματα
λιανικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία ξεκίνησε, κατόπιν δημιουργίας επιχειρηματικού μοντέλου, ώστε να λανσάρουμε μία νέα πράσινη υπηρεσία διαχείρισης κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων, την ΄΄BE GREEN”, με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα, που να προάγει την πράσινη συνείδηση. Στόχος η οργάνωση και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης των κλωστοϋφαντουργικών αποβλήτων της ACCESS ABEE, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν οριστεί και περιγράφονται στην ΚΥΑ 4819/23-07-2021 για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης
υγείας, που αποσκοπούν:
• στην πρόληψη της παραγωγής αποβλήτων,
• τη μείωση των αρνητικών συνεπειών της παραγωγής αποβλήτων,
• στην ορθή διαχείριση αποβλήτων, • την αύξηση της ανακύκλωσης,
• τον περιορισμό του συνολικού αντικτύπου της χρήσης πόρων, και
• τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους με στόχο τη μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία.
Το λανσάρισμα της συγκεκριμένης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το 2022, αφορούσε τη
διαχείριση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και απορριμμάτων μέσω του΄΄BE GREEN” και
νέων τεχνολογιών. Περιλαμβάνει:
• την κατασκευή και τοποθέτηση κάδων, ειδικών προδιαγραφών για τη συλλογή των μεταχειρισμένων ρούχων/υφασμάτων σε σημεία ( εντός καταστημάτων ή/και σε χώρους παραγωγής) που η ACCESS κρίνει απαραίτητα
• τη συλλογή και μεταφορά των υλικών με μέσα της εταιρείας μας ,
• την ολική διαχείριση του εν λόγω ρεύματος αποβλήτων (συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, επεξεργασία, διάθεση προς επανάχρηση ή ανακύκλωση) σύμφωνα με τους κανόνες της κυκλικής οικονομίας.
• την ετήσια ενημέρωση του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση του κράτους, των αρμόδιων υπηρεσιών και των πολιτών, για τις ποσότητες συλλογής και διαχείρισης.
Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω, σχεδιάσαμε την καινοτόμα και ειδικά για εμάς διαμορφωμένη πράσινη εφαρμογή, “TRAVELER”, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης για την καταγραφή των στατιστικών αποτελεσμάτων της συλλογής των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων ανά Δήμο, ή επιχείρηση. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή TRAVELER μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε σε Δήμους και επιχειρήσεις, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια στατιστικά στοιχεία για τις συλλεγόμενες ποσότητες ανά κάδο, τα οποία στη συνέχεια καταχωρούνται στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση των Δήμων, των αρμόδιων υπηρεσιών, των επιχειρήσεων και των πολιτών. H συγκεκριμένη νέα τεχνολογία που φέρει η εφαρμογή αυτή είναι εμφανής: – στην αποφόρτιση του χρόνου και του φόρτου εργασιών, αλλά και – στη μείωση του αποτυπώματος CO2, καθώς μηδενίστηκε η χρήση μεγάλου όγκου χαρτιού, μελανιού/ τόνερ, και ενέργειας που χρειαζόταν καθημερινά για την καταγραφή και τήρηση των συγκεκριμένων στατιστικών στοιχείων.
Αυτήν την καινοτόμα πράσινη υπηρεσία ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε και σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις, όπως ΕDWARD JEANS, NEW AGE, NEW COLLEGE, ΠΟΣΕΙΔΏΝ, VAMP S.A., κ.α. Όλες μας οι συνεργασίες, όπως και η συγκεκριμένη, πραγματοποιούνται μέσα στα πλαίσια του R&D, των αδειοδοτήσεων και των πιστοποιήσεών μας που μπορείτε να βρείτε αναρτημένα στο πεδίο 10.
“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!
Ενότητα 1. Business
Green Public Sector
GOLDEast West Greece | Συνεργασία με Δήμους
Περιγραφή & στοιχεία υποψηφιότητας
Η συνεργασία με Δήμους σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε, με σκοπό την ενίσχυση της διαλογής στην πηγή, όπως γίνεται ήδη με το γυαλί και το πλαστικό. Βασικός γνώμονας όλου του εγχειρήματος είναι να προάγει την απόλυτα πράσινη. Στη συνεργασία μας με τους Δήμους δίνουμε έμφαση στη σωστή
πληροφόρηση και ενημέρωση, ιδιαίτερα σε σχολεία, καθώς είναι σημαντική η ευαισθητοποίηση των μελλοντικών ενεργών πολιτών από μικρή ηλικία, με στόχο να αναπτύξουμε όλοι μία συλλογική πράσινη συνείδηση. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε συχνά δράσεις και εκδηλώσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Διαχείριση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και απορριμμάτων μέσω του΄΄BE GREEN” και νέων τεχνολογιών. Περιλαμβάνει: • την κατασκευή και τοποθέτηση κάδων, ειδικών προδιαγραφών για τη συλλογή των μεταχειρισμένων ρούχων/υφασμάτων σε σημεία ( εντός καταστημάτων ή/και σε χώρους παραγωγής) που η ACCESS κρίνει απαραίτητα
• τη συλλογή και μεταφορά των υλικών με μέσα της εταιρείας μας ,
• την ολική διαχείριση του εν λόγω ρεύματος αποβλήτων (συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, επεξεργασία, διάθεση προς επανάχρηση ή ανακύκλωση) σύμφωνα με τους κανόνες της κυκλικής οικονομίας.
• την ετήσια ενημέρωση του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση του κράτους, των αρμόδιων υπηρεσιών και των πολιτών, για τις ποσότητες συλλογής και διαχείρισης.
Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω, σχεδιάσαμε την καινοτόμα και ειδικά για εμάς διαμορφωμένη πράσινη εφαρμογή, “TRAVELER”, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης για την καταγραφή των στατιστικών αποτελεσμάτων της συλλογής των κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων ανά Δήμο, ή επιχείρηση. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή TRAVELER μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε σε Δήμους και επιχειρήσεις, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια στατιστικά στοιχεία για τις συλλεγόμενες ποσότητες ανά κάδο, τα οποία στη συνέχεια καταχωρούνται στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση των Δήμων, των αρμόδιων υπηρεσιών, των επιχειρήσεων και των πολιτών.

“Για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σε ισορροπία, αλλάζουμε νοοτροπία…Think Green, Live Green, Be Green!!

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της East West στην Γερμανία, όπου εξασφαλίζουν την πλήρη ανακύκλωση στον όγκο συλλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων. Στην χώρα μας είναι η μοναδική εταιρία που έχει αυτή την κάθετη παραγωγική αλυσίδα και δυνατότητα να κάνει 100% την διαδικασία της Κυκλικής Οικονομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments