Lifestyle

Γερμανία: Η μαύρη χορεύτρια που εντυπωσίασε τον Βασιλιά Κάρολο

Γερμανία: Η μαύρη χορεύτρια που εντυπωσίασε τον Βασιλιά Κάρολο

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Μότσι Μαμπούζε έκλεψε την παράσταση στη δεξίωση που παρέθεσε χθες προς τιμήν του Καρόλου ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ

Μεγάλος θαυμαστής της 41χρονης χορεύτριας Μότσι Μαμπούζε είναι ο Βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας.

Φορώντας μία εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα, η μαύρη χορεύτρια εμφανίστηκε χθες στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του Βρετανού μονάρχη ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, στο Βερολίνο.

Τα φλας άστραψαν στο προεδρικό μέγαρο όταν είδαν την 41χρονη γαζέλα από τη Νότιο Αφρική στο πλευρό του Καρόλου, γράφει σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος.

Η Μαμπούζε μεγάλωσε στη Γερμανία, είναι μητέρα ενός παιδιού και μέλος της κριτικής επιτροπής της τηλεοπτικής σειράς διαγωνισμών χορού «Let’s Dance».

Η ίδια ένιωσε ενθουσιασμό αλλά και αμηχανία όταν βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον 74χρονο Βρετανό Βασιλιά.

Η χορεύτρια του γερμανικού σόου «Let’s dance» Μότσι Μαμπούζε, συμμετέχει ως κριτής και στην αντίστοιχη βρετανική παραγωγή, την οποία παρακολουθούν φανατικά ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος Καμίλα.

Σε δηλώσεις της, στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL, η γοητευτική χορεύτρια παραδέχτηκε ότι ότι ήταν αγχωμένη που θα γνώριζε το βασιλικό ζεύγος. «Δεν ξέρεις πραγματικά τι θα συμβεί και η γνωριμία μας έγινε τόσο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, ο βασιλιάς μιλάει πολύ καλά γερμανικά», υποστήριξε.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το όνειρό της στον πρωτότοκο γιο της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ: «Εξέφρασα το όνειρό μου στον Βασιλιά Κάρολο… να κάνουμε τον διαγωνισμό χορού «Strictly Come Dancing» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ – και νομίζω ότι αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον», τόνισε.

Η ίδια, πάντως, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ήταν ανάμεσα στους 130 εκλεκτούς προσκεκλημένους στη χθεσινή δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο: ανάμεσά τους, ήταν και η τέως Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ενώ ηχηρή ήταν η απουσία του Γερμανού Καγκελάριου, Όλαφ Σολτς.

Αύριο, ο Βασιλιάς Κάρολος ολοκληρώνει το πρώτο ταξίδι του ως μονάρχης στη Γερμανία.

Από το Βερολίνο, το βασιλικό ζεύγος θα μεταβεί σε λίγες ώρες στο Αμβούργο, τον τελευταίο σταθμό της τριήμερης επίσκεψής του στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments