Αθλητισμός

Θύμισαν ΝΒΑ Ουόκαπ και Μπλακ – “Βράζει” για τη διαιτησία ο Γιαννακόπουλος

Θύμισαν ΝΒΑ Ουόκαπ και Μπλακ – “Βράζει” για τη διαιτησία ο Γιαννακόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Το 13-0 του Ολυμπιακού και οι παίκτες του Τριφυλλιού που εξέθεσαν τον Ράντονιτς. Πώς οι Ουόκαπ και Μπλακ θύμισαν NBA στο ΣΕΦ, τι έλειψε στον Παναθηναϊκό στο τέλος και τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την διαιτησία.

Δεν άλλαξε η ουσία του πράγματος για ένα ακόμη ντέρμπι. Πάλι βγήκε νικητής ο Ολυμπιακός και έτσι επέκτεινε το σερί του σε 13-0 σε βάρος του ΠαναθηναϊκούΕπικράτησε με 81-73 του μεγάλου του αντιπάλου και πλέον η πρώτη θέση στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας δύσκολα θα του ξεφύγει, μετά και την ήττα της Ρεάλ από την Παρτίζαν.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους γιατί είχαν μία μαγική τριάδα, αποτελούμενη από τους Ουόκαπ, Μπλακ και Βεζένκοφ. Ο τελευταίος έβαλε 19 πόντους, αλλά κυρίως σημείωσε το πιο καθοριστικό τρίποντο, όταν ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στο 68-67.

Ο Ουόκαπ έπαιξε για…δύο, αφού έκανε τα πάντα στο παρκέ. Είχε 11 πόντους, έδωσε 13 ασίστ, πήρε 7 ριμπάουντ και έκανε 4 κλεψίματα, θυμίζοντας ξεκάθαρα παίκτη από το ΝΒΑ.

Και από την πλευρά του θύμισε σέντερ από το ΝΒΑ ή μάλλον θύμισε τα χρόνια, που έπαιζε στο ΝΒΑ, ο Μπλακ, κάνοντας πάρτι στο καλάθι του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικάνος σέντερ σημείωσε 21 πόντους, παρότι δεν έπαιξε πάνω από 15 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο διάστημα και πιο συγκεκριμένα μέχρι το 36’ όταν και έβαλε το χρυσό σουτ ο Βεζένκοφ. Θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα πράγματα, αλλά του έλειψε ο παίκτης-ηγέτης στο τέλος. Π.χ. ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ήταν πολύ καλός, αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι, γιατί βγήκε με 5 φάουλ.

Ο Γκουντάιτις έκανε σπουδαία εμφάνιση, ο Μαντζούκας εξέθεσε για μία ακόμη φορά τον Ράντονιτς αλλά οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν και πάλι, έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Παράπονα, που εξέφρασε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σχετικές ιστορίες, που ανέβασε στο ίνσταγκραμ.

“Ντέγιαν (σ.σ. Μποντιρόγκα, πρόεδρος Euroleague) και Μάρσαλ (σ.σ. Γκλίκμαν, CEO της Euroleague), παρακαλώ δείτε το παιχνίδι. Ίσως καταλάβετε τι γίνεται κάτω από τη μύτη σας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι ανταγωνιστικός στα πλέι-οφ, αν και έχει το μυαλό του και στην επόμενη χρονιά. Και ο Ολυμπιακός θέλει βελτίωση, αλλά θέλει και την Μπασκόνια στην οκτάδα, προκειμένου έτσι να μπορέσει να πάει στο φάιναλ-φορ και στο Κάουνας να σηκώσει την τέταρτή του κούπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments