Global News

Telegraph: Ο Άντριου Τέιτ είναι και πάλι ελεύθερος

Telegraph: Ο Άντριου Τέιτ είναι και πάλι ελεύθερος

Πηγή Φωτογραφίας: The Times

Ο Τέιτ και ο αδελφός του Τριστάν τέθηκαν υπό κράτηση στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και τώρα θα τεθούν σε κατ οίκον περιορισμό.

Ο Άντριου Τέιτ και ο αδερφός του Τριστάν θα αφεθούν ελεύθεροι από την αστυνομία και θα μεταφερθούν σε κατ  οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την απόφαση την οποία έλαβε ο αρμόδιος Ρουμάνος δικαστής. Η απόφαση του Εφετείου στο Βουκουρέστι αντικαθιστά την τελευταία περίοδο κράτησης, η οποία επρόκειτο να λήξει στις 29 Απριλίου.

Ο 36χρονος και ο αδερφός του Τριστάν ερευνώνται για κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση, καθώς και για ύποπτο για οργανωμένο έγκλημα και εμπορία ανθρώπων. Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση στις 29 Δεκεμβρίου πέρυσι, αλλά δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες. Δύο Ρουμάνες που κρατήθηκαν μαζί με τα αδέρφια δεν έχουν επίσης κατηγορηθεί επίσημα.

Η ρουμανική υπηρεσία καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος DIICOT ανέφερε σε δήλωσή της μετά τις συλλήψεις ότι εντόπισε έξι θύματα στην υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, τα οποία φέρεται να υποβλήθηκαν σε «πράξεις σωματικής βίας και ψυχικού εξαναγκασμού» και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από μέλη της φερόμενης εγκληματικής ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments