Αθλητισμός

Super League: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν Βόλο και Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ετοιμάζονται για ”μάχη”

Super League: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν Βόλο και Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ετοιμάζονται για ”μάχη”

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ολοκληρώθηκαν και τα πλέι οφ της Super League αρχίζουν ξανά...

Η δράση στα πλέι οφ της Super League αρχίζει ξανά και η αυλαία για τη 2η αγωνιστική ανοίγει με το Παναθηναϊκός – Βόλος (18:00, Cosmote Sports 1), συνεχίζει με το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime) και τέλος Ολυμπιακός – Άρης (21:00, Cosmote Sports 1).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Η αρχή γίνεται με το ματς της Λεωφόρου, εκεί που ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Βόλο για το πρώτο τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα. Οι ”πράσινοι” δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα αλλά δε πρέπει να υποτιμήσουν τους πάντα επικίνδυνους θεσσαλούς.

Αμέσως επόμενο ματς στο πρόγραμμα, είναι η μεγάλη ”μάχη” της Τούμπας που αναμένεται…να πέσουν κορμιά. Η ΑΕΚ ανεβαίνει στο βορρά και θέλει φύγει από εκεί με ένα διπλό ”χρυσάφι”. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει κάποιο μεγάλο ”πονοκέφαλο” αλλά άγνωστο παραμένει η κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία. Όσο για τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αν κερδίσει σήμερα, αυξάνει τις ελπίδες του για να ”κλέψει” το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, σε αντίθεση με τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη που είναι πανέτοιμοι.

Τελευταίο ματς της μέρας, αυτό του Ολυμπιακού με τον Άρη στο ”Γ. Καραϊσκάκης”, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το δύο στα δύο στην εκκίνηση των πλέι οφ λίγο πριν αρχίσουν τα απανωτά ντέρμπι. Νοκ άουτ ο Χάμες για τον Ολυμπιακό, αλλά με τους Εμβιλά, Μπιέλ διαθέσιμους. Απών ξανά ο Ρουπ για τους Θεσσαλονικείς.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments