Διεθνή

Ο Τραμπ αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη – 35.000 αστυνομικοί επί ποδός

Ο Τραμπ αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη – 35.000 αστυνομικοί επί ποδός

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Kαθ' οδόν για τη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Ντόλαντ Τραμπ 

Kαθ’ οδόν για τη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Ντόλαντ Τραμπ καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για την υπόθεση της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελ.

Μια αυτοκινητοπομπή έφυγε από το θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα προς το διεθνές αεροδρόμιο Palm Beach. Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του τζετ, ένα Boeing 757 για το αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη.

Ένας στόλος μαύρων SUV της μυστικής υπηρεσίας και άλλα οχήματα εξήλθαν από τις πύλες του θερέτρου λίγο μετά τις 12:15 μ.μ.(τοπική ώρα) με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Ο Τραμπ αναμένεται να προσγειωθεί λίγο μετά τις 3 μ.μ.(τοπική ώρα) και πιθανότατα θα κατευθυνθεί απευθείας προς την κατοικία του στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν.

Αυστηρή προειδοποίηση από το δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Την ίδια στιγμή, αξιωματούχοι στη Νέα Υόρκη ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με τις ρυθμίσεις ασφαλείας για την αυριανή εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ στο δικαστήριο, συμπεριλαμβανομένης μιας αυστηρής προειδοποίησης προς τη Ρεπουμπλικανή βουλευτή Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν.

Η πολιτικός της Τζόρτζια, μια από τις πιο ένθερμες υποστηρικτές του πρώην προέδρου, είπε ότι θα συμμετάσχει στη λέσχη των Νέων Ρεπουμπλικανών της Νέας Υόρκης σε μια «ειρηνική διαμαρτυρία» στο Μανχάταν. Ωστόσο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς διαισθανόμενος το ενδεχόμενο οι διαμαρτυρίες να γίνουν βίαιες, ο Έρικ Άνταμς , προειδοποίησε την Τέιλορ Γκριν, η οποία ζήτησε τη σύλληψη του εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ.

Περίπου 35.000 ένστολοι αστυνομικοί αναμένεται να αναπτυχθούν στην Νέα Υόρκη αύριο την Τρίτη, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή βίας ή αναταραχής από τους υποστηρικτές του Τραμπ, δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος Keechant Sewell στην ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments