Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παίζει δυνατά ο Μπαράκ Μπαχάρ!

Ολυμπιακός: Παίζει δυνατά ο Μπαράκ Μπαχάρ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ισραηλινός προπονητής της Μακάμπι Χάιφα είναι μία πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι αδελφοποιημένοι, όμως αυτή η φιλία τους δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί για τα μάτια ενός προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από το Ισραήλ, η υποψηφιότητα και το βιογραφικό του Μπαράκ Μπαχάρ αρέσουν πολύ στον Ολυμπιακό και το όνομα του βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των υποψήφιων διαδόχου του Μίτσελ για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπαχάρ έχει πάρει την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ισραήλ (στο εγχώριο πρωτάθλημα απομένουν ακόμα 7 αγωνιστικές και η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών) και πριν από μερικές ημέρες ισραηλινά και σερβικά Μ.Μ.Ε. έγραψαν ότι έδωσε τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όντως, η διοικητική τριανδρία των Σέρβων (Μίταρ Μρκέλα, Μάρκο Πέτροβιτς, Μάρκο Μάριν) ταξίδεψε πριν από μία εβδομάδα στο Ισραήλ και είχε ραντεβού με τον 43χρονο τεχνικό και παρότι υπήρξε καταρχήν συμφωνία, οι υπογραφές δεν έπεσαν.

Κι από την στιγμή που άδειασε η θέση στον Ολυμπιακό, το όνομα του πια παίζει πολύ σοβαρά. Σε ανύποπτο χρόνο -πέρσι τον Σεπτέμβριο- ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε μιλήσει σε ισραηλινό Μέσο με κολακευτικά λόγια για την αξία του Μπαχάρ, λέγοντας ότι «Θέλαμε στον Ολυμπιακό τον Μπαχάρ της Μακάμπι, έχουμε τα μάτια μας πάνω του» και τώρα λοιπόν οι συνθήκες για ένα γάμο μοιάζουν καλύτερες από ποτέ.

Ο Μπαχάρ έχει δηλώσει πως θέλει 1,6 εκατομμύριο ευρώ ετησίως (για αυτόν και το τιμ του) για δέσμευση δύο ετών, ένα ποσό που δεν είναι μακριά από το βεληνεκές του Ολυμπιακού, ενώ ξέρει από πρώτο χέρι για την δυναμική των ερυθρόλευκων.

Είναι μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει, έχει συγκεντρώσει πολλές θετικές ψήφους εντός των ερυθρόλευκων τειχών και δείχνει να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής, που πάντως έχει πολλά ονόματα, ενώ η απόφαση δεν φαίνεται ότι θα παρθεί άμεσα ή τουλάχιστον εντός των προσεχών ημερών. 

Ένα άλλο όνομα που συζητιέται πάντως πολύ είναι και αυτό του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, της Μίλαν και της Βαλένθια, Τζενάρο Γκατούζο, όμως ο Ιταλός δεν δείχνει να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλους εντός του συλλόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments