Αθλητισμός

Υποψιασμένη στον Βόλο η ΑΕΚ

Υποψιασμένη στον Βόλο η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η αποστολή κορυφής του Δικέφαλου

Έως το ξημέρωμα της Κυριακής όλα καλούσαν υπέροχα και μαγικά για όλους εμάς της κιτρινόμαυρης …φυλής! Η ομάδα είχε πάρει ένα σημαντικό διπλό απέναντι στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός της δύσκολης και προβληματικής αγωνιστικής προετοιμασίας της λόγω απουσιών, αλλά και ελέω εμετικών διαιτητικών αποφάσεων του Κουλμπάκοφ, που είχαν σκοπό να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα σε βάρος της ΑΕΚ. Αυτό δεν έγινε, η Ένωση πανηγύρισε την επικράτηση στην Τούμπα, επέστρεψε στην κορυφή και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των βασικών ανταγωνιστών της στη διεκδίκηση του τίτλου, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα!

Δηλαδή μια ημέρα δύσκολη για να φέρεις στη συγκεκριμένη πόλη 15.000 ΑΕΚτζήδες. Ωστόσο στον Δικέφαλο διαχρονικά τίποτα δεν ήταν εύκολο και όσα κατακτούσε γίνονταν με πολύ κόπο, τεράστια προσπάθεια και υπερβάσεις. Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ, στον Βόλο, με υποχρέωση νίκης και παραμονής στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν μάλιστα κάνει σωστά τη δουλειά της θα έχει τη δυνατότητα να περιμένει και νέες στραβές των αντιπάλων της. Παίζει δεύτερο σερί ματς εκτός η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε αυτή την απίθανη κλήρωση όπως πραγματοποιήθηκε και μετά περιμένει τον Άρη για να κλείσει ενόψει Πάσχα τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, με στόχο να είναι μόνη, πρώτη και ίσως με μαξιλαράκι ασφαλείας!

Εικόνα για ενδεκάδα δυστυχώς δεν έχουμε και δεν ήταν δυνατό να συμβεί αυτό. Δύσκολα θα προκύπτει τέτοια (σ.σ.: ενδεκάδα) έως και την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (με σκορ πρώτου αγώνα στο 3-0 υπέρ της ΑΕΚ), αφού έχουμε σερί αγώνων ΚυριακήΤετάρτη! Οπότε θα γίνουμε σοφοτεροι με το που γνωστοποιήσει τις επιλογές του ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του. Υπάρχουν κλειδωμένες θέσεις, όπως του δεξιού μπακ με τον Ρότα, αλλά και του διδύμου της άμυνας, θα είναι πάλι Βίντα και Τζαβέλλας, αλλά γενικά χωρίς δοκιμές και ουσιαστική προπόνηση, δεν πρέπει να προχωράμε σε διαδικασία “να δούμε τι θα μπορούσε να βάλει”!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments