Αθλητισμός

Έκλεισε Πρωτοψάλτη ο Παναθηναϊκός!

Έκλεισε Πρωτοψάλτη ο Παναθηναϊκός!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό κοιτάει ήδη την επόμενη μέρα και έχει κάνει μάλιστα και τις πρώτες του κινήσεις, κλείνοντας από τώρα για τη νέα χρονιά τον Θανάση Πρωτοψάλτη.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει ρίξει ήδη τοι βάρος στην επόμενη σεζόν, κοιτώντας τους παίκτες που θα στελεχώσουν τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου, με τους «πράσινους» να ξεκινούν από μία μεγάλη επιστροφή, όπως αυτή του Πρωτοψάλτη.

Ο Έλληνας ακραίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από το «τριφύλλι» έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό και συνέχισε την καριέρα του στο Βέλγιο και στη Μασέικ, με τον Πρωτοψάλτη να έρχεται σε συμφωνία με τους «πράσινους» για την επιστροφή του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει ήδη στόχο το σχεδιασμό της ομάδας που θα επανέρθει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και στους τίτλους, με τον Πρωτοψάλτη να είναι το πρώτο βήμα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Το θέμα δεν είναι η αποτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έπρεπε το μεγαλύτερο βάρος να πέσει στον θριαμβευτή ΠΑΟΚΈναν ΠΑΟΚ που συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό του πρωταθλήματος. Έναν ΠΑΟΚ που όπως έγραψα και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Καλαμάτα, πλέον όχι μόνο συνεχίζει να παίζει όμορφο βόλεϊ, αλλά έχει βρει για τα καλά τον τρόπο να φτάνει σε νίκες στα ντέρμπι. Και το βρήκε την στιγμή που όλα έδειχναν εναντίον του μετά από συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι σχολιζει ο Φώτης Καρακούσης στο Gazzetta.gr.

Μία πίεση που σε καμία περίπτωση δεν άντεξε η συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογεί την ξεκάθαρη αποτυχία, απλά το αναφέρω. Γιατί κανείς πλέον δεν μπορεί να πει πως η φετινή χρονιά δεν είναι απόλυτα αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν κατακτήσει το League Cup στα ματς με τον Ολυμπιακό. Το θέμα όμως δεν είναι η αποτυχία. Αυτή στον αθλητισμό υπάρχει, παρότι στην χώρα μας φοβόμαστε να την λέμε και να την γράφουμε. Όπως υπάρχει η επιτυχία, έτσι και η αποτυχία και το «τριφύλλι» φέτος απέτυχε παταγωδώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments