Αθλητισμός

Γεωργιάδης: «Σε τρία χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού θα έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα»

Γεωργιάδης: «Σε τρία χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού θα έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις που έκανε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι σε τρία χρόνια το τριφύλλι θα έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε πριν απο 18 χρόνια, από το 2005, και που δυστυχώς διάφορες καθυστερήσεις, το οδήγησαν σήμερα εδώ, επιτέλους με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενέργειες όλων των συναρμοδίων υπουργών και βεβαίως του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον Ερασιτέχνη και τον κ. Μαλακατέ, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, στα τέλη του 2020, υπογράψαμε το τελικό μνημόνιο, το οποίο θα μας έφερνε εδώ και σήμερα ξεκινάει το έργο, ώστε σε τρία χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού να έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, αυτό που του αξίζει. Και ταυτόχρονα, οι Αθηναίοι, οι Έλληνες να απολαμβάνουν μια καινούργια γειτονιά, που σήμερα είναι απολύτως υποβαθμισμένη, να γίνεται το κάτι άλλο, κάτι καταπληκτικό, για να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής και ταυτόχρονα, με μια τεράστια αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με τη συνέχεια, μετά τα εγκαίνια του γηπέδου, της κατεδάφισης του παλιού ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και της δημιουργίας του πάρκου και της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Διπλή Ανάπλαση θα είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης που έχει γίνει εδώ κι έναν αιώνα στην Αθήνα. Και είμαι εξαιρετικά περήφανος που ως συναρμόδιος Υπουργός μαζί με τον άμεσό μου συνεργάτη, Νίκο Παπαθανάση, καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων. Κα να τονίσω ότι παρά τους δισταγμούς και τις αμφιβολίες όλα έχουν τηρηθεί εντός νομοδιαγράμματος.

Έτσι, όλα πάνε όπως πρέπει, το έργο επιτέλους ξεκινάει. Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι λόγια είναι για έργα κι αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments