Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για Παναθηναϊκό

Πρωινός Τύπος για Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τι αναφέρει ο πρωινος τύπος για τις αντοχές του Παναθηναϊκού

ΝΙΚΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – LIVE SPORT

Να, λοιπόν, που με… λίγη προσπάθεια παραπάνω βρέθηκε ο elite διαιτητής για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό! Όταν συνασπίζονται ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη, όχι μόνο εναντίον της ΕΠΟ αλλά και της κυβέρνησης, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, τότε η λύση έρχεται ακόμη και από τον… ουρανό, προκειμένου να μη στραβώσει άλλο η κατάσταση. Είδατε πώς… συνωμότησε το σύμπαν από χθες πρωί και βρέθηκε ο Ισπανός “καταλληλότερος”; Ο Κροάτης, που ήταν να σφυρίξει την Κυριακή, δηλώθηκε, ξαφνικά, τραυματίας και αμέσως άνοιξε ο δρόμος για να έρθει ένας ρέφερι με καλό όνομα και υπεράνω υποψίας.

Το θέμα είναι, βέβαια, τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ο τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφερθούν και οι μεν και οι δε, έτσι και διαπιστώσουν, μετά τη λήξη του μεταξύ τους ντέρμπι, ότι αδικήθηκαν. Αν θα το αφήσουν να περάσει για το καλό του πρωταθλήματος ή αν θα σηκώσουν για ακόμη μία φορά τον κόσμο στο πόδι, όπως κάνουν συνήθως όταν “στραβώνει” το πράγμα για την ομάδα τους. Ο Κάρλος ντελ Θέρο Γράντε δίνει μία καλή ευκαιρία να αλλάξουμε, για να μη βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο στην ανυποληψία, στην οποία μας έχουν οι ξένοι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΑ ΝΕΑ

Αν στην ΑΕΚ η ερώτηση έχει να κάνει με τις αντοχές, στο ΠΑΟ είναι μυστήριο το αν οι βασικοί του παίκτες μπορούν να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε ότι κανείς και για καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να ισχυριστεί πως αυτή περνάει κρίση επειδή δεν κέρδισε ένα ματς – η αναφορά του είχε να κάνει με όσα γράφτηκαν μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Πλην, όμως, ο τρόπος που κερδίζει ο ΠΑΟ είναι ένα μόνιμο θέμα συζήτησης. Στο Κλ. Βικελίδης τα κατάφερε κάνοντας τρεις-τέσσερις ευκαιρίες. Με έναν απογοητευτικό Άρη του έφταναν, διότι η καλή ανασταλτική του λειτουργία του το επέτρεψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments