Αθλητισμός

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Καλάθη – Γιατί φεύγει από τη Φενέρ

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Καλάθη – Γιατί φεύγει από τη Φενέρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στα 34 του αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τους "αιώνιους", που ψάχνουν καλούς Έλληνες για να γεμίσουν στο ρόστερ, ακόμα και για να τους έχουν στο ροτέισον

Οι Ελληνες παίκτες πρώτης ποιότητας είναι ελάχιστοι και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Είναι μία κατάσταση, που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοιτάζουν με αγωνία για το πως θα αντιμετωπίσουν. Με τους Πειραιώτες να παρακαλάνε να μην χάσουν τον Βεζένκοφ και τον Σλούκα και τους «πράσινους» από την άλλη να μην τους φύγει ο Παπαγιάννης. Είναι κενά, που σίγουρα δεν καλύπτονται (τουλάχιστον οι Βεζένκοφ και Παπαγιάννης) από Ελληνες παίκτες.

Δεν είναι προτεραιότητα, αλλά Νικ Καλάθης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι πιθανό να «παίξουν» για τους «αιώνιους» το καλοκαίρι. Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά με την Φενέρ, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει με τους Τούρκους να ψάχνουν ήδη μία καλύτερη περίπτωση. Το θέμα με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι άλλο: το ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη το ελληνικό διαβατήριο. Λέγεται, πάντως, ότι δεν θα αργήσει να τελειώσει αυτό το θέμα, το οποίο έχει τραβήξει πάρα πολύ.

Ο Μήτρου-Λονγκ δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Αρμάνι με Πάνγκος και Νέιπιρ να δεσπόζουν. Ετσι το καλοκαίρι είναι πιθανό να φύγει από τους Ιταλούς και στην περίπτωση, που μέχρι τότε έχει πάρει το ελληνικό διαβατήριο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πιθανό να ασχοληθούν. Ο Καλάθης στα 34 του χρόνια δεν έχει την λάμψη, που είχε. Την εκρηκτικότητα και τις δυνάμεις. Για μπακ-απ λύση, όμως, είναι πολυτέλεια και ειδικά όταν ο Παναθηναϊκός έχει τώρα για μπακ-απ στην θέση «1» πολύ υποδεέστερες λύσεις.

Ο Μήτρου-Λονγκ από την άλλη είναι 30 ετών και έχει να δώσει πράγματα. Η Αρμάνι μέχρι ενός σημείου δεν πήγαινε καλά και παρέσερνε και τον έμπειρο παίκτη αυτή η κατάσταση.

Αν βρεθεί, όμως, ο Καναδός με ελληνική καταγωγή σε ένα αρμονικό σύνολο (όπως πέρυσι στην Μπρέσια), σίγουρα θα μπορεί να δώσει τουλάχιστον 15 ποιοτικά λεπτά.

Τον Παναθηναϊκό, πάντως, τον «καίει» ο βασικός πλέι-μέικερ και πιο συγκεκριμένα αν θα μπορέσει να φέρει τον Φακούντο Καμπάτσο, για την απόκτηση του οποίου κάνει μεγάλες προσπάθειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments