Αθλητισμός

Πέλλιος: «Στον ΠΑΟΚ παίρνουμε πατάτες, οι Κοτάρκι-Κωνσταντέλιας είναι οι MVP»

Πέλλιος: «Στον ΠΑΟΚ παίρνουμε πατάτες, οι Κοτάρκι-Κωνσταντέλιας είναι οι MVP»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο πρόεδρος βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, για τον Κουλιεράκη αλλά και για την πορεία του "δικεφάλου" στα play-offs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Ελ Καντουρί είναι ένα πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά εδώ και δύο χρόνια δεν έχει παίξει ούτε δύο χρόνια. Υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό το παιδί και αυτό ο ΠΑΟΚ το πληρώνει. Και από πέρυσι το είχα πει για τον Ελ Καντουρί, ότι είναι μεγάλος παίκτης αλλά είναι ζημιογόνος.

Και με τα λεφτά που παίρνει θα μπορούσαμε να είχαμε δύο παίκτες. Πρόσφερε αλλά δεν πρόσφερε αυτό που μπορούσε και αυτό που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά τα πράγματα παίρνουμε “πατάτες”, συγνώμη για την έκφρασή μου».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ φέτος με τα νεαρά παιδιά θα μπορούσε να είχε γίνει πιο νωρίτερα, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης στα τμήματα υποδομής και στις ακαδημίες έχει προσφέρει πάρα πολλά. Δεν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που να προσφέρει τόσα χρήματα στα τμήματα υποδομής».

Για τον Κουλιεράκη: «Είναι πολύ δυνατός, έχει καλό άλμα, είναι καλό με το κεφάλι, αλλά έχει ένα μειονέκτημα, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δουλευτεί, και είναι ότι είναι αργός. Υπάρχουν επιθετικοί που είναι γρήγοροι και πρέπει να βελτιωθεί στο μαρκάρισμα. Ο Κοντρέρας δεν ήταν πολύ γρήγορος αλλά ήξερε που να βρίσκεται, είχε καλή τοποθέτηση και αυτό πρέπει να δουλέψει ο Κουλιεράκης. Έχει κάνει λάθη που στοίχισαν στην ομάδα, αλλά θα το δουλέψει και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα play-offs: «Πέρασε από το πρώτο παιχνίδι που ήταν το πιο κρίσιμο, μέσα στον Άρη, και μετά στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έχασε αμαχητί. Με την ΑΕΚ τα παιδιά μπήκαν φοβισμένα, αφήσαμε την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά.

Ο Λουτσ’εσκου το έχει αυτό να ξεκινάει την ανάπτυξη από πίσω, δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μπήκε το αυγό στον κ@@ο, φτάσαμε σε σημείο να πιέζει ο ΠΑΟΚ ψηλά και να χάσει ευκαιρίες. Όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι χειρότερος από τις άλλες ομάδες, μπορεί αν όχι για πρωτάθλημα για τη δεύτερη θέση».

Στην ερώτηση ποιοι είναι οι MVP του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Ο ένας είναι ο Κοτάρσκι, βλέπω να εξελίσσεται πάρα πολύ και να γίνεται ένα μεγάλος τερματοφύλακας, και ο δεύτερος MVP του ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments