Lifestyle

“Στο Hollywood υπάρχει σεξισμός. Δεν έχουν αλλάξει αρκετά”

“Στο Hollywood υπάρχει σεξισμός. Δεν έχουν αλλάξει αρκετά”

Πηγή Φωτογραφίας: Fox News

Η δήλωση της ηθοποιού Heather Graham σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Όσο κι αν αρκετές γυναίκες ηθοποιοί δεν ντρέπονται πλέον να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στη βιομηχανία του κινηματογράφου, γνωρίζοντας πως πλέον η φωνή τους ακούγεται, το Hollywood εξακολουθεί να είναι ένα μέρος σεξισμού. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε η ηθοποιός Heather Graham, η οποία υπογραμμίζει πως πολλές από τις ταινίες που την καθόρισαν ήταν άκρως σεξιστικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Graham (@imheathergraham)

“Κανείς δεν το είχε σκεφτεί ή το σχολίασε. Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι πίστευαν πως είχαν εξελιχθεί και τώρα κοιτάμε πίσω και σκεφτόμαστε αυτό είναι τόσο σεξιστικό. Είμαι χαρούμενη που εξελισσόμαστε ως κουλτούρα”, σημείωσε η ηθοποιός για τις ταινίες του παρελθόντος σε συνέντευξή της στο People. Και ενώ συμφωνεί πως έχουν γίνει πολλά βήματα προς την αληθινή ισότητα, κατά την άποψή της στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει αρκετά.

“Πιο πολλά άτομα νοιάζονται, όμως δεν είναι ξαφνικά ίσο. Είναι ακόμα πολύ σεξιστικό, για να είμαι ειλικρινής. Κάθε φάση της βιομηχανίας, είτε είναι στα οικονομικά, στη διανομή, στους κριτικούς, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι κυρίως άνδρες. Για να πάρεις μία ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που να είναι θελκτική στις γυναίκες, μέσω όλων αυτών των επιπέδων της ανδροκρατούμενης βιομηχανίας, δεν είναι εύκολο”, δήλωσε η ηθοποιός για το τι συμβαίνει στο Hollywood.

Γνωρίζοντας εκ των έσω τα πράγματα, η Graham προσπαθεί να αναλαμβάνει όσο μπορεί θέσεις ισχύος, διεκδικώντας τη θέση του σκηνοθέτη ή του σεναριογράφου, όπως έκανε στην ταινία “Chosen Family”, την οποία έγραψε και πρωταγωνιστεί.

“Πάντα ένιωθα πως ήμουν μία βοηθητική χαρακτήρας στην ιστορία ενός άνδρα. Δεν σκεφτόμουν, τι θέλω εγώ. Σκεφτόμουν, πώς θα ευχαριστήσω κάποιον άλλο. Το ταξίδι μου έχει γίνει περισσότερο ξεκάθαρο με τι θέλω εγώ και τι θα κυνηγήσω. Προτιμώ τις κουλ γυναίκες σκηνοθέτιδες που διηγούνται αστείες ιστορίες για τη γυναικεία οπτική. Θα ήθελα να συμμετέχω σε τέτοιες ταινίες περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments