Πολιτισμός

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Προβάλλει το σπαρακτικό δράμα «Ερρίκο Ε’» του Σαίξπηρ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Προβάλλει το σπαρακτικό δράμα «Ερρίκο Ε’» του Σαίξπηρ

Πηγή Φωτογραφίας: thelowry.com

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε ζωντανή κινηματογράφηση, με ελληνικούς υπότιτλους

Το σπαρακτικό δράμα «Ερρίκος Ε΄», μια αριστουργηματική σπουδή του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ πάνω στον πόλεμο, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό, την Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 20:00, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε ζωντανή κινηματογράφηση από το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας, σε σκηνοθεσία Μαξ Γουέμπστερ και με πρωταγωνιστή τον Κιτ Χάρινγκτον. Πρόκειται για μια μοντέρνα παραγωγή που διερευνά τι σημαίνει να είσαι Άγγλος, πώς οι Άγγλοι σχετίζονται με την Ευρώπη και εάν έχουμε ποτέ τους ηγέτες που μάς αξίζουν.

Το έργο θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους, βασισμένους στη μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ).

Η προβολή του εντάσσεται στο πλαίσιο των δορυφορικών μεταδόσεων National Theatre Live, τις οποίες έχουν παρακολουθήσει σχεδόν 11 εκατομμύρια θεατές σε 2.500 αίθουσες και 65 χώρες από το 2009 έως σήμερα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο