Πολιτισμός

Ο οίκος μόδας Saint Laurent γυρίζει την πρώτη του ταινία

Ο οίκος μόδας Saint Laurent γυρίζει την πρώτη του ταινία
Η Saint Laurent Productions θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, με την ταινία "Strange Way of life" του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο γαλλικός οίκος μόδας Saint Laurent ανακοίνωσε σήμερα την ίδρυση μιας εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, της Saint Laurent Productions, που θα κάνει το ντεμπούτο της στο φεστιβάλ των Καννών, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα, με την ταινία “Strange Way of life” του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

«Θέλω να συνεργαστώ με όλα τα μεγάλα ταλέντα του κινηματογράφου που με ενέπνευσαν στην πορεία των χρόνων και να τους προσφέρω έναν χώρο», δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της Saint Laurent Άντονι Βακαρέλο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση.

Ο οίκος υψηλής ραπτικής, που ανήκει στον όμιλο Kering, είναι, όπως σημειώνει, ο πρώτος που περιλαμβάνει την παραγωγή ταινιών στις δραστηριότητές του.

Η Saint Laurent Productions θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 76ου Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Ιθαν Χοκ και Πέδρο Πασκάλ.

Ο Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ και ο Πάολο Σορεντίνο είναι μεταξύ των κινηματογραφιστών που περιλαμβάνονται σε άλλα σχέδια της Saint Laurent Productions.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments