Αθλητισμός

Βόλος: Επιμένει και δεν δίνει εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη

Βόλος: Επιμένει και δεν δίνει εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη
Ο Βόλος ενημέρωσε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και έτσι οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές για το ματς της Κυριακής 23/4, 17:30, COSMOTE SPORT 1HD

Ο Βόλος φιλοξενεί την Κυριακή 23/4, 17:30, COSMOΤE SPORT 1HD, τον Άρη για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν πως δεν θα διαθέσουν εισιτήρια για τους οπαδούς των κιτρίνων, κάτι που σημαίνει πως η εξέδρα των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστη.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

“Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Κυριακή 23/4, {Πανθεσσαλικό).

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 2 εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 14 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο”.

Ο Μανούχος δώρισε την αμοιβή του από το Παναθηναϊκός – Βόλος σε Ίδρυμα

Σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε ο Ευάγγελος Μανούχος. Ο Έλληνας διαιτητής δώρισε την αμοιβή του από το Παναθηναϊκός – Βόλος στο Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή “Πολιτεία Αγάπης” για την αγορά κρέατος. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, όπως ενημερώνει το Ίδρυμα.

Η επιστολή του Ιδρύματος:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διεθνή Διαιτητή (FIFA) κ. Μανούχο Ευάγγελο που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δώρισε στο Ίδρυμα την αμοιβή του, από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος, για την αγορά κρέατος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments