Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Στις 21 Μαΐου θα έχουμε νικητές και θα ειναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτακης»

Παύλος Μαρινάκης: «Στις 21 Μαΐου θα έχουμε νικητές και θα ειναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτακης»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δεν είναι τυχαίο ότι το 50% των υποψηφίων της ΝΔ θα δώσουν τη μάχη για πρώτη φορά», ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ο κ. Παύλος Μαρινάκης στην έναρξη της συνεδρίασης της ΠΕ της ΝΔ.

«Δεν είναι τυχαίο ότι το 50% των υποψηφίων της ΝΔ θα δώσουν τη μάχη για πρώτη φορά», ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ο κ. Παύλος Μαρινάκης στην έναρξη της συνεδρίασης της ΠΕ της ΝΔ.

Ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του κυβερνητικού έργου από το 2019. «Είδα μια κυβέρνηση να γκρεμίζει το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», ανέφερε μεταξύ άλλων. «Η χώρα μας αναμετρήθηκε με τον παλιό κακό της εαυτό και με μεγάλες διεθνείς κρίσεις. Δώσαμε και κερδίσαμε τις περισσότερες μαχες. Έτσι έχει μάθει να κάνει αυτή η μεγάλη παράταξη, η ΝΔ. Το 2019 διεκδικήσαμε την ευθύνη να αρχίσουμε να αλλάζουμε τη χώρα. Το 2023 διεκδικούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε σε αυτά τα γερά θεμέλια. Στις 21 Μαΐου ειναι η μεγάλη μάχη. Οι αντίπαλοι μας μιλούν για κυβέρνηση ηττημένων. Στις 21 Μαΐου θα έχουμε νικητές και θα ειναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτακης. Κανένας από εμάς δεν πρέπει να θεωρεί κανένα αποτέλεσμα δεδομένο. Η ΝΔ είναι η μόνη διαχρονικά μεγάλη παράταξη καθ΄όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, γιατί έχει αρχές και αρχηγό. Στις 21 Μαΐου θα δώσουμε όλοι μαζί την πιο ηχηρή απάντηση. Θα δώσουν οι πολίτες την πιο ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτακη», υπογράμμισε.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.