Πολιτική

Δημήτρης Μάντζος: «Δεν είναι άγνωστος Χ η ελπίδα για Αλλαγή και ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας»

Δημήτρης Μάντζος: «Δεν είναι άγνωστος Χ η ελπίδα για Αλλαγή και ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Πραγματική δημοσκόπηση είναι η κοινωνία»ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή τα δημοσκοπικά ευρήματα.

«Πραγματική δημοσκόπηση είναι η κοινωνία. Στις ομιλίες του Νίκου Ανδρουλάκη στην Καρδίτσα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, παντού, η κοινωνία μας δίνει ένα μήνυμα ενίσχυσης του αιτήματος για Αλλαγή»ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή τα δημοσκοπικά ευρήματα.

«Άγνωστος Χ είναι να ψηφίζεις αριστερά το 2015 και να σου βγαίνει η δεξιά του Καμμένου και ο Πολάκης. Άγνωστος Χ είναι να ψηφίζεις το 2019 τη δήθεν φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία και να σου βγαίνει το μαύρο κράτος της δεξιάς των παρακολουθήσεων, της ευνοιοκρατίας και των μπίζνες για λίγους. Άγνωστος Χ πάντως δεν είναι η ελπίδα. Δεν είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει εμπιστοσύνη στο αίτημα Αλλαγής πολιτικής, προσώπων και παραδείγματος» επισήμανε ο Δ. Μάντζος.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την πρόσφατη αναφορά του Εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 για κλείσιμο των τραπεζών, ο Δ. Μάντζος επανέλαβε ότι «για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περιθώριο συγκλίσεων με ένα κόμμα που έσπρωχνε τη χώρα εκτός ευρώ και Ευρωπαϊκής Ένωσης», επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι ένα μήνυμα κυρίως προς τη ΝΔ που επιμένει να ομαδοποιεί το ΠΑΣΟΚ με τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, διατηρώντας το αφήγημα για σκιάχτρα και τερατογένεση».

Απαντώντας στον Νίκο Μπίστη που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση και μίλησε για «πολιτικές συγγένειες», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε: «Το ΠΑΣΟΚ και ο Μάντζος δεν συγγενεύουν με τον Πολάκη τον Παππά και τον Αντώναρο, επειδή μιλάτε για συγγένειες. Αναφέρομαι σε πολιτικές που εκπροσωπούν τα πρόσωπα. Όταν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου έπαιρνε δύσκολες αποφάσεις και εφάρμοζε βαθιές μεταρρυθμίσεις, τότε ο κ. Αντώναρος και η ΝΔ έλεγαν πως λέμε ψέματα στους Έλληνες και στην Ευρώπη για το έλλειμμα. Πολιτικές είναι οι ενστάσεις και όχι προσωπικές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments