Ζώδια

3 Ζώδια Θα Γνωρίσουν Την Προδοσία Κατά Τη Διάρκεια Της Συνόδου Σελήνης Αφροδίτης

3 Ζώδια Θα Γνωρίσουν Την Προδοσία Κατά Τη Διάρκεια Της Συνόδου Σελήνης Αφροδίτης

Πηγή Φωτογραφίας: Astrology.gr

Άρχισες να νιώθεις λίγο νευρική για ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, και η εμπιστοσύνη σου σε αυτόν έχει αρχίσει να κλονίζεται.

1. Δίδυμοι .

Αυτό που θα είναι πολύ προφανές για εσάς σήμερα, Δίδυμε, είναι ότι είχατε την αίσθηση ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί θα συμβεί.

Άρχισες να νιώθεις λίγο νευρική για ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, και η εμπιστοσύνη σου σε αυτόν έχει αρχίσει να κλονίζεται.

Αυτό δεν είναι καλό, καθώς κολλάτε όταν πιστεύετε οτι μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον. Νιώσατε, ωστόσο, ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας και ότι, παρόλο που δεν είπες τίποτα , ήξερες μέσα σου ,ότι θα ερχόταν μια μεγάλη αναστάτωση.

Στις 23 Απριλίου 2023, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα καταλάβετε ότι η προδοσία είναι το όνομα της κατάστασης εδώ και ότι είστε θύμα του παιχνιδιού του μυαλού κάποιου άλλου. Σε έχουν περάσει για κορόιδο και εσύ ήξερες ότι αυτό θα συνέβαινε. Αυτή η προδοσία θα σας σκληρύνει, Δίδυμε, και θα μάθετε από αυτήν.

2. Ζυγός Μπορεί να έχετε μια ιδέα για το τι έρχεται στο δρόμο σας επειδή είστε έξυπνοι και έχετε αρχίσει να βγάζετε τα συμπεράσματά σας για αυτό το άτομο. Φαίνεται ότι συνέβη το αδιανόητο: σας είπαν ψέματα.

Σε κοροιδεύει , έχει εκμεταλλευτεί την καλή σου φύση και την αφέλειά σου εδώ και πολύ καιρό. Ο θυμός που θα νιώσετε σήμερα, 23 Απριλίου 2023, θα ξεπερνά τα όρια, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πόνο που θα βιώσετε.

Σκέφτηκες ότι αν έλεγες πάντα την αλήθεια και ενεργούσες σαν αφοσιωμένος εραστής θα σας φέρονταν καλά σε αντάλλαγμα, αλλά δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα δείτε ότι όση αγάπη κι αν δώσατε, ο αποδέκτης αυτής της αγάπης δεν ήταν σωστός απέναντί σας .

3. Τοξότης

Έχεις βαρεθεί να είσαι αυτός που προδίδεται και πραγματικά δεν σου αρέσει η ιδέα να πιστεύεις ότι αυτό είναι μία κατάσταση που εσύ έχεις δημιουργήσει. Η ιδέα να είσαι ο μαγνήτης της προδοσίας πραγματικά σε ενοχλεί, και κατά τη διάρκεια της συνόδου της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα δεις την προδοσία στην πράξη, για άλλη μια φορά.

Ως εδώ όμως . Έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για όλα αυτά τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Μήπως έχεις βάλει τον εαυτό σου στη θέση του θύματος;

Στις 23 Απριλίου θα σας χτυπήσει η αλήθεια , θα μάθεις ότι κάποιος σου λέει ψέματα, για άλλη μια φορά. Ναι, θα πονέσει και ναι, το έβλεπες να έρχεται. Αλλά όχι άλλο, Τοξότη. Αυτή είναι η τελευταία. Δεν είστε πλέον ανοιχτοί στην προδοσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments