Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πονηρή αποστολή στο Πανθεσσαλικό, να παίξει όπως στα ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Πονηρή αποστολή στο Πανθεσσαλικό, να παίξει όπως στα ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει στον Βόλο με ένα μεγάλο ''πρέπει'' για τη νίκη, όπου θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να κόψει βαθμούς από τους πράσινους.

Το διπλό στην Τούμπα το χαρήκαμε όλοι, αλλά πάμε παρακάτω. Είπαμε χωρίς ανάσα. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός και ο Παναθηναϊκός το κάνει μετά από 13 χρόνια. Οσοι έχουν από τώρα το μυαλό τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνουν μεγάλο λάθος. Πρώτα η ομάδα παίζει με τον Βόλο και όποιος λέει, ότι είναι εύκολο να σας θυμίσω τι έγινε στην δεύτερη αγωνιστική των play off στην Λεωφόρο.

Ηρθε ο Βόλος, έβαλε ένα πούλμαν και  το έπαιξε το ματς στο 200%.

Όπως γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης στο ”SDNA”, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία ομάδα, που θα κάνει τα πάντα για το αποτέλεσμα. Με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, που θα μπουν στο γήπεδο  με στόχο να πάρουν αποτέλεσμα . Το ματς θα πάει πολύ στη δύναμη και εκεί να δούμε αν θα σεβαστεί ο Σιδηρόπουλος τον Παναθηναϊκό ή  όχι. Βάλτε και λίγο την κούραση που θα έχει η ομάδα, από την υπερπροσπάθεια 106 λεπτών στην Τούμπα και καταλαβαίνετε, γιατί το ματς στον Βόλο είναι μεγάλη παγίδα.

Η ομάδα πρέπει να κάνει το καθήκον της. Να βρει τον τρόπο να κερδίσει και να μην τσιμπήσει από αυτά, που θα κάνουν οι αντίπαλοι. Το ιδανικό είναι να πάρει τη νίκη η ομάδα και να καταφέρει να κάνει και διαχείριση ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά αυτό που καίει τώρα είναι το τρίποντο.

Την πάτησε μία φορά με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο, απαγορεύεται να την πατήσει και δεύτερη φορά. Είμαι σίγουρος, ότι και λόγω του αγώνα της Τούμπας ο Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά θα αγωνιστούν παίκτες που θεωρούνται βασικοί και τελευταία έρχονται από τον πάγκο. Αναφέρομαι στον Μαντσίνι, τον Κώτσιρα, τον Ιωαννίδη, μπορεί να δούμε από την αρχή τον Κλέινχέισλερ. Πλέον έχει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς και αυτό θα το αξιοποιήσει στο παιχνίδι με τον Βόλο. Μην ξεχνάμε, ότι μετά τον Βόλο η ομάδα παίζει με την ΑΕΚ, καπάκι μετά από τρεις ημέρες με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και μετά από τέσσερις ημέρες με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Παιχνίδια χωρίς ανάσα, όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν και όλοι πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να βοηθήσουν την ομάδα.

Στον Βόλο η ομάδα θα νιώσει σαν να παίζει στην Λεωφόρο, αφού θα έχει πολύ κόσμο. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δίψα, λαχτάρα για αυτό το πρωτάθλημα και περιμένουν η ομάδα να κάνει το καθήκον της να πάρει τη νίκη στον Βόλο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες, που θα αγωνιστούν θα πρέπει να δουν το παιχνίδι, όπως τα ντέρμπι, πιστεύω θα είναι υποψιασμένοι και από την γκέλα στην Λεωφόρο και πρέπει να έχουν ηρεμία, ψυχραιμία και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μπουν με ορμή από την αρχή, για να βάλουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους βοηθήσει. Πάμε δυνατά για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που έχουν μείνει μέχρι το τέλος.

*Οσοι πάνε  στον Βόλο πρέπει να προσέξουν πολύ και να προστατέψουν την ομάδα. Δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό όσες προκλήσεις και αν δεχθούν, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει η Λεωφόρος στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments