Αθλητισμός

Πάει για AEL FC Arena ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πάει για AEL FC Arena ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στην ΕΠΟ εξετάζουν και την περίπτωση του AEL FC Arena για τον τελικό της 24ης Μαϊου. Ποιά άλλα γήπεδα θα πέσουν στο τραπέζι

Μετά το… ναυάγιο με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΕΠΟ ψάχνει λύσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, της 24ης Μαϊου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στην Ομοσπονδία εξετάζουν την περίπτωση του AEL Fc Arena στη Λάρισα και μάλιστα παρουσία φιλάθλων, καθώς μόνο στο Πανθεσσαλικό εξετάζονταν η περίπτωση να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο μετά τις αντιρρήσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 16.000 θεατών, το χρησιμοποιεί ο Ηρακλής Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, πρόσφατα αποφασίστηκε να παίξει εκεί και η AEL για τα παιχνίδια που απομένουν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που μένει να εξεταστεί είναι η υλικοτεχνική υποδομή και τι θα γίνει με το VAR.

Πάντως, με δεδομένο ότι ο τελικός του Κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό όπως αναφέρεται στην προκύρηξη, η ΕΠΟ έχει το… ελεύθερο να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις. Γήπεδα δηλαδή, όπως του Αγρινίου, των Ιωαννίνων, ακόμη και του Παγκρήτιου θα εξεταστούν προτού παρθεί η τελικλή απόφαση.

Δείτε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στον πρόσφατο αγώνα Ηρακλή Λάρισας – Βέροια:

Νέα κόντρα: Η ΕΠΟ παραπέμπει τον Μπέο και ζητά να τεθεί σε αργία από τη Δημαρχία Βόλου!

Στα άκρα οι σχέσεις του Αχιλλέα Μπέου με την ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που τελικά, δεν θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παρά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Ομοσπονδία παραπέμπει τον δήμαρχο Βόλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω της εγγραφής συναίνεσης που είχε δώσει για τον τελικό, η οποία αναιρέθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία διοίκησης του Πανθεσσαλικού με ανακοίνωση της απέκλεισε τη διεξαγωγή του τελικού της 24ης Μαϊου στο συγκεκριμένο στάδιο μιλώντας με σκληρά λόγια για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Από την ΕΠΟ μάλιστα, προτίθεται να ζητήσουν να τεθεί σε αργία ο δήμαρχος Βόλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments