Αθλητισμός

Τα κλειδιά στον Αταμάν ο Γιαννακόπουλος – Φέρνει… νέο Λάρκιν από Ισπανία

Τα κλειδιά στον Αταμάν ο Γιαννακόπουλος – Φέρνει… νέο Λάρκιν από Ισπανία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι πρώτες προσθήκες, ο Καμπάτσο και η δύσκολη περίπτωση. Ο Τούρκος προπονητής έχοντας λάβει σχετικές εγγυήσεις από τη διοίκηση προχωράει στον σχεδιασμό του ρόστερ και ήδη έχει... κυκλώσει συγκεκριμένα ονόματα από την Ευρωλίγκα, ενώ κάποιες υποθέσεις είναι πιο προχωρημένες

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού και σιγά σιγά θα αρχίσει να ετοιμάζεται για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Το μυαλό του, όμως, είναι παράλληλα και στην επόμενη χρονιά. Είναι κάτι γνωστό και άλλωστε το προτάσσουν και οι άνθρωποι της ομάδας με βασικότερο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο τελευταίος έκανε το κόλπο γκρόσο, δίνοντας τα κλειδιά στον Εργκίν Αταμάν, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει και πράγματα, που αφορούν στον Λούκα Βιλντόζα, στον Κώστα Αντετοκούνμπο και στον Δημήτρη Μοραΐτη.

Ο Φακούντο Καμπάτσο παραμένει ο διακαής πόθος, παραμένουν, όμως, και οι αμφιβολίες για την απόκτησή του καθώς η Ρεάλ είναι εκείνη, που έχει την μεγαλύτερη τύχη.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα κάνει κι άλλες ηχηρές μεταγραφές (πέραν του Βιλντόζα δηλαδή) και η Μπασκόνια μπορεί να είναι ένα πεδίο δράσης του. Γιατί έχει και τον Ντάριους Τόμπσον, που τον θέλει η μισή Ευρωλίγκα, και τον Μάρκους Χάουαρντ, που στην πρώτη του χρονιά μακριά από την Αμερική αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Χάουαρντ έχει και πολύ καλό σουτ προσόν, που θέλει να έχουν οι παίκτες του ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ισως στο πρόσωπο του μάλιστα δει και τον νέο Λάρκιν. Είναι ένας προπονητής άλλωστε, που δίνει ελευθερία στους παίκτες του και προσπαθεί να κερδίσει τα παιχνίδια περισσότερο από την επίθεση παρά από την άμυνα. Οταν λέμε για πολύ καλούς σουτέρ, σίγουρα είναι στο μικροσκόπιο του Αταμάν ο δικός του στην Εφές, Ροντρίγκ Μπομπουά, ο Κλέμεν Πρέπελιτς της Βαλένθια, αλλά και ο Ματ Τόμας, που είναι ήδη στον Παναθηναϊκό και έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν καθόλου για τον καταρτισμό του ρόστερ και αυτό γιατί έχουν κάνει ήδη την πιο βασική κίνηση: πήραν προπονητή από το πάνω ράφι. Από κει και πέρα, θεωρούν δεδομένο ότι ένας προπονητής αυτής της κλάσης θα κάνει τις καλύτερες επιλογές, έχοντας μάλιστα και ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ στα χέρια του. Ενα μπάτζετ, που έχει καιρό να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments