Lifestyle

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχωρεί από το Survivor

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχωρεί από το Survivor
Οι δυσκολίες συγκατοίκησης, η φιλία που κλονίστηκε, ο «δολοπλόκος» και η μάχη για το έπαθλο φαγητού

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους της Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Κόρομι και τον… εξολοθρευτή Σπύρο Μαρτίκα.

Η συμβίωση των δύο ομάδων στην κοινή καλύβα έχει προκαλέσει αναταραχή στον Άγιο Δομίνικο. Το βασικό πρόβλημα φαίνεται πως είναι οι θέσεις των παικτών για τον ύπνο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά να… διεκδικούν αυτή δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα. Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», δήλωσε η πρωταθλήτρια στίβου.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.Ωστόσο η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, ενώ αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα και ο Κωνσταντίνος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα.Από τη μεριά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε λόγο για «ερωτικό beef» ανάμεσα στη Μελίνα και τη Σταυρούλα για τον Βασάλο.

Αντίθετα με τα δύο κορίτσια που «σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου, η φιλία του Τάκη Καραγκούνια με τον Κωνσταντίνο φάνηκε να κλονίζεται. Αφορμή φυσικά στάθηκε η υποψηφιότητα του 49χρονου μισθοφόρου που τον οδήγησε να κατηγορεί τον «φίλο» του για την προστασία που έχει από τους συμπαίκτες του και δεν ψηφίζεται.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα. Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας και συμπλήρωσε πως «περίμενα ότι θα είναι ο Βασάλος υποψήφιος στη θέση μου».

Πάντως ο 49χρονος μισθοφόρος παραδέχθηκε ότι έκανε ένα black houmor, όταν είπε ότι ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», αναρωτήθηκε ο Τάκης.

Εκτός από τα προβλήματα για το ποια θα κοιμηθεί δίπλα σε ποιον υπάρχει και το πρόβλημα του ροχαλητού του Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε με χιουμοριστική διάθεση σε αυτό, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, με τον ίδιο να απαντάει πως εκείνος κοιμήθηκε μια χαρά.

«Έχεις τα κρεατάκια σου» τον διέκοψε ο παρουσιαστής. «Ναι, έχω τα κρεατάκια μου. Τέλος πάντων» του απάντησε ο Τάκης.

«Αυτό με το ροχαλητό το ξέρουν από την πρώτη μέρα, μην παραπονιέστε. Έτσι τον παραλάβατε» είπε ο γελώντας Λιανός στο τέλος και απευθυνόμενος σε όλους τους survivors.Στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού (μπέργκερ, χοτ-ντογκ, μπριζόλες, κρασί κτλ) οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ με τον Κόρο, όμως η Σταυρούλα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Μπλε.Στο el clasico του Άγιου Δομίνικου ο Τάκης πήρε τον Μαρτίκα στους στόχους για να φέρει τους Κόκκινους μπροστά, ενώ η Μελίνα έδωσε προβάδισμα δυο πόντων στην ομάδα της.Αγόρου και Σταυρούλα έφεραν ξανά την ισορροπία (5-5) και οι Μπάρτζης, Ασημακόπουλος, Στέλλα και Μπόγδανος με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν τους Μπλε στο ματς πόιντ κάνοντας το 9-5.Η Μελίνα τους «φρέναρε» για λίγο, για στρώσει το τραπέζι στους Μπλε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κόντρα στον Γιώργο Κόρομι έγραψε το τελικό 10-6, χαρίζοντας στην ομάδα του την 3η σερί της νίκη μέσα στην εβδομάδα.Την κίνηση των Κόκκινων δεν την είδαν με καλό μάτι οι αντίπαλοί τους στους στίβους μάχης, με κάποιους να νιώθουν «παρείσακτοι και ο φτωχός συγγενής».

Οι σχέσεις ορισμένων παικτών δείχνουν να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Κωνσταντίνος Βασάλος και Σάκης Κατσούλης έβαλαν στο στόχαστρο τον Νίκο Μπάρτζη, κατηγορώντας τον για δολοπλοκία και ύπουλες κινήσεις μέσα στο παιχνίδι, μετά την προσπάθειά του να βάλει λόγια στον Τάκη Καραγκούνια.

«Μου έκανε εντύπωση που μου μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης. Με ρώτησε πώς μου φαίνεται η υποψηφιότητά μου. Μου λέει: άκου να δεις, η ψηφοφορία είναι μαγειρεμένη. Και μου… αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης του είπε πριν φύγει ότι σε παλιότερη ψηφοφορία τον πλησίασε ο Βασάλος και του είπε να με ψηφίσει», αποκάλυψε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όταν ο Τάκης μετέφερε αυτή τη στιχομυθία στον Βασάλο και τον Κατσούλη, οι δύο παίκτες της Κόκκινης ομάδας αντέδρασαν έντονα.

«Είμαι στεναχωρημένος, όχι θυμωμένος. Στεναχωριέμαι, γιατί κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν δουλειά να κάνουν, δε μπορούν να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο και το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα διαβάλλουν και πώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις για παίκτες που είτε τους θεωρούν δυνατούς, είτε δεν τους θέλουν δίπλα τους και προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τους διώξουν. Οπότε αρχίζουμε: ψέμα, υποκρισία, λειτουργούμε υπογείως. Αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Μπάρτζης πραγματικά είναι ανεξέλεγκτος, αδυσώπητος, δολοπλόκος μόνο και μόνο για να με πετάξει έξω απ’ το παιχνίδι. Είχε την καραμέλα της αγωνιστικότητας, τώρα προσπαθεί να βρει ότι μαγειρεύω ψηφοφορίες», δήλωσε ο Βασάλος.

«Ο γνωστός Νίκος, που έχουμε μάθει και στο φετινό παιχνίδι αλλά και στο 2021, δημιούργησε ξανά μια ιστορία για να καταφέρει να πάρει τον Τάκη με το μέρος του. Ξέρει ότι ο Τάκης όταν ψηφίζεται νευριάζει. Είναι ξεκάθαρα μία κίνηση στρατηγικής, για να φέρει αναταραχή στην Κόκκινη Ομάδα και στη σχέση του Τάκη με τον Κωνσταντίνο», ανέφερε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

«Αυτό που εγώ θα ήθελα να πω είναι: Νίκο φτάνει, έχεις κάνει πάρα πολλά, έχεις τσακωθεί με όλους τους παίκτες του φετινού Survivor. Κοίτα να πας μπροστά με την αξία σου και όχι με πλασματικές ιστορίες», σχολίασε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.Η απόσταση που θέλησαν να κρατήσουν οι Κόκκινοι από τους Μπλε έγινε θέμα συζήτησης και στο Συμβούλιο. Ο Γιώργος Λιανός αφού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί ένας αγώνας για μεγάλο έπαθλο που θα παίξει ο Ατζούν, ρώτησε τι συνέβη στην παραλία με τους Κόκκινους να δίνουν την εξήγησή τους.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, πριν ανακοινώσει πως από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία αντιμετώπισε ψύχραιμα την ετυμηγορία του κοινού, όχι όμως και η Μαριαλένα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η Εύη και αποχώρησε από το Survivor All Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments