Trash

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Σόμμερ τον συνόδευσε χωρίς σουτιέν

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Σόμμερ τον συνόδευσε χωρίς σουτιέν

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

.Όλα τα βλέμματα όμως έκλεψε… η εντυπωσιακή επιχειρηματίας, η οποία επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σύνολο με σέξι και τολμηρό μπούστο.

Ο Κώστας Σόμμερ μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark του Open, παρέα με τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.Όλα τα βλέμματα όμως έκλεψε… η εντυπωσιακή επιχειρηματίας, η οποία επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σύνολο με σέξι και τολμηρό μπούστο.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός δεν του λείπει τίποτα από την εργένικη ζωή του. Αυτό που θα του έλειπε είναι τα αθλήματά του αλλά τα κάνει και με τη σύζυγό του.

«Η Βαλεντίνη είναι πάρα πολύ καλή με την οικογένειά της, με τον άντρα της, με τα παιδιά της» ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

View this post on Instagram

A post shared by Valentine Papadaki Sommer (@valentine.papadaki)

Το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι σε παραλία με κόσμο, κατινιές δεν κάνει όπως να ψάξει κινητά ενώ η σύζυγός του έχει τους κωδικούς για τα social του. «Πιο παλιά μπορεί να ήταν το τέλος του σύμπαντος η απιστία αλλά όσο μεγαλώνεις το βλέπεις διαφορετικά, όχι να έχεις έναν μόνιμο γκόμενο ή γκόμενα. Δεν θα χάλαγα το σπίτι μου αν μάθαινα ότι κάτι έχει γίνει» είπε.

«Έχω πει κάποια όχι που ίσως να έπρεπε να πω ναι αλλά είχα πει κάποια άλλα ναι. Είχα πει “όχι” στον “Εραστή δυτικών προαστίων”. Ήμουν σίγουρος ότι θα πάει σφαίρα. Ο Λευτέρης Καπώνης τότε μου ζήτησε να κάνω μία άλλη δουλειά και του είχα μεγάλη υποχρέωση και τότε κάναμε την πρώτη μυθοπλασία στον τότε ΣΚΑΙ» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments