Lifestyle

Σύλβια Δεληκούρα: «Tους πρώτους μήνες το παιδί ήθελε να καταστρέψει τη σχέση μας»

Σύλβια Δεληκούρα: «Tους πρώτους μήνες το παιδί ήθελε να καταστρέψει τη σχέση μας»
«Όταν πηγαίνει με τον πατέρα του για ψάρεμα παίρνω συνέχεια τηλέφωνο να δω αν είναι καλά»

Η Σύλβια Δεληκούρα συνάντησε την συνάδελφο της, Τζένη Θεωνά και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2 το απόγευμα του Σαββάτου. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση με τον σύντροφο της καθώς και την εγκυμοσύνη της έξι μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvia Delikoura (@silviadelikoura)

Ειδικότερα, η Σύλβια Δεληκούρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο σύντροφος μου ήταν φίλος μιας φίλης μου, γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στην Γλυφάδα όπου όλοι ήταν σε έναν χαμό και χορεύανε γιατί ήταν καλοκαίρι. Εγώ δεν ήμουν σε αυτή τη φάση, όπως και εκείνος γιατί ήταν πιο χαλαρός. Η ερώτηση που του έκανα ήταν τι ζώδιο είναι, μου είπε ότι είναι Ταύρος και έφυγε».

«Χαθήκαμε το καλοκαίρι και ξεκινήσαμε μετά να κάνουμε παρέα τον Σεπτέμβριο. Ήμουν με μια παρέα και έρχεται ο Δημήτρης, μου φέρνει το κράνος και το μπουφάν και μου λέει… πάμε να φύγουμε ταξίδι».

«Το παιδί στους πρώτους μήνες ήταν λες και ήρθε για να καταστρέψει όλη τη σχέση μας. Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί. Εγώ στους έξι μήνες έμεινα έγκυος» πρόσθεσε, ακόμα, η Σύλβια Δεληκούρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments