Αθλητισμός

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Ντερμπάρες που δίνουν τίτλο σε OPAP Arena και Λεωφόρο

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Ντερμπάρες που δίνουν τίτλο σε OPAP Arena και Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Χαμός...στην 8η αγωνιστική της Super League, με ντερμπί που κρίνουν τον τίτλο.

Η αγωνία και το άγχος στα ύψη για την 8η αγωνιστική της Super League, αφού ο τίτλος βρίσκεται ακόμη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 τη Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι και έκαναν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα αλλά όλα μπορούν να γίνουν ξεκάθαρα μετά τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να δούμε μια σκληρή ”μάχη”. Το ”τριφύλλι” σε θέμα κινήτρου υπερισχύει αλλά και οι φιλοξενούμενοι…παλεύουν για την τρίτη θέση που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών (κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου) αλλά και η κόπωση πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Παρ’ όλ’ αυτά τα παραπάνω δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δικαιολογίες στο σημείο που βρισκόμαστε. Οι ”πράσινοι” γνωρίζουν ότι με τρίποντο σήμερα θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς τον πολυπόθητο στόχο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιο συγκεκριμένα στην ”OPAP Arena” η ΑΕΚ περιμένει τον Ολυμπιακό και θα πέσουν…κορμιά, ακόμη και αν οι ”ερυθρόλευκοι” δεν κυνηγάνε πλέον τη κούπα, αφού θέλουν και αυτοί την τρίτη θέση που ίσως τους πάει στα προκριματικά του Europa League. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε, ενώ οι πειραιώτες θα ”παλέψουν” για τη βαριά…φανέλα και τον τελευταίο στόχο που τους απομένει (αναφέρεται παραπάνω).

Όσο για το παιχνίδι στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, συγκεντρώνει τα λιγότερα φώτα καθώς σχεδόν όλα έχουν κριθεί για τη κατάκτηση της πέμπτης θέσης με τον Άρη να αφήνει εκτός Ευρώπης τον Βόλο με συνοπτικές διαδικασίες.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

20:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΝΠΣ Βόλος Novasports 2HD

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    33    76
  2.  AEK    33    76
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    33    66
  4. ΠΑΟΚ    33    63
  5. ΑΡΗΣ    33    47
  6.  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    33    40

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments