Αθλητισμός

Τεράστια ανησυχία για Σίνγκλετον – Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, φήμες για έμφραγμα

Τεράστια ανησυχία για Σίνγκλετον – Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, φήμες για έμφραγμα

Πηγή Φωτογραφίας: ANADOLU EFES ISTANBUL

Σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού - όπως ενημέρωσε η Αναντολού Εφές - ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις

Ο Κρις Σίνγκλετον λαχτάρισε την Αναντολού Εφές, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο 33χρονος φόργουορντ παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε μάλιστα ότι ο Αμερικανός υπέστη έμφραγμα, ωστόσο – στην ανακοίνωσή της – η Αναντολού Εφές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Στην επίσημη ενημέρωση της τουρκικής ομάδας αναφέρεται ότι η στεφανιογραφία που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον ήταν καθαρή, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Εφές αναφέρει:

“Η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, σε εξέταση που υποβλήθηκε σήμερα έπειτα από πόνους στο στήθος, ήταν καθαρή. Ο παίκτης μας θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Σε αυτό το διάστημα θα βρίσκεται υπό επιτήρηση και οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει γνωστή από την ομάδα”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο οργανισμός της Αναντολού Εφές δοκιμάστηκε ξανά λόγω ενός τρομακτικού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο στάθηκε τυχερός, αποφεύγοντας κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μπράιαν Ντάνστον

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το ΣΕΦ εδώ και μια οκταετία, όμως κανείς στον Ολυμπιακό δεν ξεχνά τη συνεισφορά του και τον χαρακτήρα του Μπράιαν Ντάνστον.

Το μήνυμα συμπαράστασης σαφώς και δεν άργησε να έρθει με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη κρίνονται ως απολύτως φυσιολογικές. larkin-1

Η βασική αιτία που έλαβε δράση το τρομακτικό τροχαίο:

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο Μπράιαν Ντάνστον οδηγούσε το αυτοκίνητο του, είδε το φορτίο μίας νταλίκας, το οποίο ήταν ψηλότερο από το επιτρεπτό όριο, να πέφτει πάνω στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.

Ο λόγος ήταν η προσπάθεια της νταλίκας για να μπει σε ένα τούνελ στο οποίο όμως τελικά δεν χωρούσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το κοντέινερ να ξεκολλήσει από τη βάση της και να προσγειωθεί στο SUV του 37χρονου.

5872826-1920x1276-1Ο σέντερ της Ανατολού Εφές πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και φέρει τραύματα στο σώμα του. Σχεδόν άμεσα του έγιναν εξονυχιστικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία να κάνουν λόγο πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των Social media για τον 37χρονο σέντερ, ο οποίος αναρρώνει πλέον, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments