Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έχασε τα άχαστα, αυτοκτόνησε, αλλά είναι ακόμα στο χέρι του!

Παναθηναϊκός: Έχασε τα άχαστα, αυτοκτόνησε, αλλά είναι ακόμα στο χέρι του!

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχασε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, απόψε να πάρει προβάδισμα, αφού έχασε τα άχαστα, είχε δοκάρι, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ακόμα ζωντανός και πρώτος.

 Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις τα κερδίζεις. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό, παρά  τις απουσίες του ΠΑΟΚ και ενώ και ο ίδιος φάνηκε ότι επηρεάστηκε από τις απουσίες του Κουρμπέλη και του Ρούμπεν(όταν μπήκε φάνηκε ότι δεν πάταγε καλά). Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό, που βρήκε γρήγορα το γκολ με τον Ματσίνι μετά από πάσα του Σπόραρ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως έπρεπε για τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα, αλλά είχε άλλες δύο ευκαιρίες, που τουλάχιστον η μία έπρεπε να μπει με τον Μπερνάρ. Ο ΠΑΟΚ είχε την δική του μεγάλη στιγμή σε αυτό το πρώτο ημίχρονο με τον Τόμας, που έβγαλε αρχικά ο Μπρινιόλι και στη συνέχεια ο Σάρλια.

Όπως γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης στο ”SDNA”, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, που αρχικά είχε μπροστά Σπόραρ-  Ιωαννίδη και αυτό τον βοήθησε να είναι επικίνδυνος χρειαζόταν ένα χαφ για να ελέγξει το ματς. Στο 52 ο Σπόραρ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία απέναντι από τον Κοτάρσκι και λίγα λεπτά αργότερα από ένα λάθος η μπάλα έφθασε στον Τόμας, που σούταρε στο δοκάρι και μετά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το 1-1 σήμανε συναγερμό στον Παναθηναϊκό, που άρχισε να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά η μπάλα δεν τον ήθελε σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Στο 62 από πάσα του Ιωαννίδη ο Μπερνάρ μόνος του πλάσαρε πάνω στον Κοτάρσκι και αμέσως μετά ο Μπερνάρ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος και λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα ο Κοτάρσκι απέκρουσε. Στο 69 και στο 79 ο Τσέριν είχε επίσης δύο καλές στιγμές και η τελευταία μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήταν στο 80 με τον Μαντσίνι, που το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι.

Στο 84 ο Σένκεφελντ κρέμασε την ομάδα του όταν αρχικά κέρδισε την μάχη με τον Τόμας, καθυστέρησε η μπάλα κόντραρε πήρε ύψος και στη συνέχεια κλώτσησε μπάλα και κεφάλι του παίκτη του ΠΑΟΚ και πήρε κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν κάνει κατάθεση ψυχής δεν λύγισαν , προσπάθησαν να βάλουν ένα δεύτερο γκολ, αλλά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο και τουλάχιστον με 10 παίκτες στο  δεν έχασαν από τον λυσασμένο για τη νίκη ΠΑΟΚ, οπότε όλα θα τελείωναν

Ο Παναθηναϊκός απόψε ουσιαστικά αυτοκτόνησε με βάση τις φάσεις, που είχε και επιθετικά είχε μοιραίους τον Σπόραρ και τον Μπερνάρ, αλλά στην φάση του γκολ έκαναν λάθος και ο Σένκεφελντ(παρακολουθεί τον Τόμας) και ο Κώτσιρας και το βολέ του Μπρινιόλι δεν ήταν αυτό που έπρεπε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάει σε άμεση επίθεση.

Το 4-4-2 αρχικά βγήκε στον Γιοβάνοβιτς, που στο δεύτερο ημίχρονο βλέποντας ότι Τσόκαι και Τσέριν παρά την φιλότιμη προσπάθεια, που έκαναν δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα, αναγκάστηκε και έριξε στο παιχνίδι τον Ρούμπεν, που φάνηκε, ότι έπαιζε με πρόβλημα, αφού έκανε λάθος πάσες, αλλά με την παρουσία του και μόνο γέμισε το κέντρο.

Θέλω να πω δύο λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη, που έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και οι πάσες, που έβγαλε στον Σπόραρ και τον Μπερνάρ ήταν πάρε βάλε και έτρεξε τόσο πολύ και στο τέλος έσκασε. Του αξίζουν πολλά μπράβο και αν στο τέλος ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα είναι ο mvp.

Αυτό, που ζούμε είναι ένα θρίλερ, ο κόσμος δεν μπορεί να κοιμηθεί από την αγωνία, χάνει δέκα χρόνια από την ζωή του ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού σε κάθε ματς και αυτό που θέλει ο κόσμος είναι το πρωτάθλημα. Ένα ματς έμεινε κάντε τα πάντα, να το πάρετε. Διότι αν ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος την Κυριακή το βράδυ θα το πάρει και το τελευταίο ματς με τον Αρη.

*O κόσμος και πάλι ήταν συγκλονιστικός και βοήθησε την ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Του αξίζουν τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments