Πολιτική

Μητσοτάκης από Ληξούρι: Υπάρχει μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης

Μητσοτάκης από Ληξούρι: Υπάρχει μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης

Πηγή Φωτογραφίας: inkefalonia

Για μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης, να είναι η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε από το Ληξούρι όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης, να είναι η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε από το Ληξούρι όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε, «Καμία άλλη εναλλακτική δεν φαίνεται να πείθει. Εμείς έχουμε μία πρόταση, τη θέτουμε στην κρίση του ελληνικού λαού. Ζητούμε να αξιολογηθούμε για το έργο και το σχέδιό μας».

Ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκ νέου τη ΝΔ- όπως και οι πολίτες στη μονοεδρική  Κεφαλονιά- και είπε χαρακτηριστικά:

«Eίμαι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί και πάλι. Και είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς θα μας ξαναδώσουν, με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που είχαμε το 2019, τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και τις εννέα μονοεδρικές και ότι ο χάρτης της πατρίδας μας θα γίνει συνολικά γαλάζιος και θα μπορέσουμε να κάνουμε και ευχάριστες εκπλήξεις εκεί που δεν ήμασταν πρώτοι στις προηγούμενες εκλογές.

Θα μας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα των εκλογών. Το αισθάνομαι όπου πηγαίνω, τη δυναμική του κόσμου, την ανάγκη αυτή τη στιγμή να συστρατευθούν μαζί μας και πολίτες οι οποίοι δεν μας είχαν στηρίξει στο παρελθόν. Είναι πολλοί αυτοί. Όπου πηγαίνω βλέπω συμπολίτες μας που έρχονται και μου λένε: «δεν είχαμε ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, θα το κάνουμε τώρα για πρώτη φορά». Και αυτό είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης και σε εμένα προσωπικά, και στην κυβέρνησή μας. Και είμαι σίγουρος ότι και η Κεφαλονιά θα στείλει το βράδυ της 21ης Μαΐου ένα ισχυρό μήνυμα: τολμηρά, σταθερά, μπροστά, με τη Νέα Δημοκρατία πρωταγωνίστρια. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μία ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments