Nέα της αγοράς

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Λόρδος Νόρμαν Φόστερ στο Ελληνικό

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Λόρδος Νόρμαν Φόστερ στο Ελληνικό
Η LAMDA Development υποδέχτηκε στο Ελληνικό τον Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, τον διεθνούς φήμης Άγγλο αρχιτέκτονα και ιδρυτή του αρχιτεκτονικού γραφείου Foster & Partners, το οποίο υπογράφει το masterplan του Ελληνικού καθώς και τον σχεδιασμό του πρώτου «πράσινου» Πύργου κατοικιών στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, το Riviera Tower.

Η LAMDA Development υποδέχτηκε στο Ελληνικό τον Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, τον διεθνούς φήμης Άγγλο αρχιτέκτονα και ιδρυτή του αρχιτεκτονικού γραφείου Foster & Partners, το οποίο υπογράφει το masterplan του Ελληνικού καθώς και τον σχεδιασμό του πρώτου «πράσινου» Πύργου κατοικιών στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, το Riviera Tower. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας ξεναγήθηκε από την Αγγελική Τούζιου, Chief Development Officer, Residential, Sports Mixed Use Tower της LAMDA Development στο The Ellinikon Experience Centre. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το εργοτάξιο και ενημερώθηκε για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών των έργων υποδομών. Η ξενάγησή του ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο οικόπεδο του Riviera Tower, όπου και είχε την ευκαιρία να δει την εξέλιξη των εργασιών θεμελίωσης.

Ο Λόρδος Φόστερ δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά να βλέπω το Ελληνικό να βρίσκεται σήμερα σε πλήρη εξέλιξη. Το έργο αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αστικές αναπτύξεις σήμερα». Ο Λόρδος Νόρμαν Φόστερ είναι ένας από τους εμβληματικότερους αρχιτέκτονες, ο οποίος έχει διακριθεί για το αρχιτεκτονικό του έργο (Pritzker prize Stirling prize, AIA Gold Medal, Minerva medal). Στα έργα του συγκαταλέγονται: The Gherkin, Reichstag Building, Hearst Tower, Queen Elizabeth II Great Court, Viaduc de Millau, Apple Park, κ.α.

Ellinikon

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments